Academie

Is jouw organisatie up to date als het gaat om digital marketing? Dagelijks zien wij organisaties voorbij komen met de vraag hoe zij online marketing het beste kunnen inzetten. Daarnaast is het vinden van de juiste toptalenten in deze wereld lastig. Zonde. Ons doel is de kennis van onze specialisten delen met nieuw talent, zodat ze echt iets kunnen betekenen in digital marketing

Op zoek naar talenten op het gebied van SEO en/of SEA? Of ben je zélf zo’n talent en vind je het tijd voor een nieuwe uitdaging? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een betrokken en resultaatgerichte partij met een duidelijke missie: organisaties en professionals laten groeien! Dit groeiproces begint bij het realiseren van de juiste match tussen deze twee. Hierin doen wij nét dat stapje extra.

Een traject op maat; voor ons de belangrijkste succesfactor. Ieder talent heeft eigen ervaringen en een eigen achtergrond. Deze persoonlijke factoren benutten en verder ontwikkelen is waar wij sterk in zijn.


Wij kiezen voor talent dat het beste uit zichzelf wil halen. Talent dat net zo ambitieus is als wij zelf zijn. Of je nu junior bent of senior, we verwelkomen je graag. En samen zorgen we ervoor dat je in no time een volgende stap kunt maken in jouw carrière!

Contact

Heb jij ook de ambitie om de lat hoger te leggen en wil je de mogelijkheden voor jouw organisatie bespreken? Of ben je zélf het toptalent waar wij naar op zoek zijn? Bel of mail ons dan!