social-facebook social-twitter

1 jaar Elevate, wat is onze impact?

4 december 2018 • 4 minuten lezen

Met trots kijken we terug naar de transitie die Elevate Digital heeft doorgemaakt het afgelopen jaar. 1 jaar geleden heeft Sales Care een rebranding doorgemaakt en zijn we uitgegroeid tot digital growth agency. Tijd voor Managing Director Tamer Saglambilek om 5 Elevate team members 1 vraag te stellen.

Welke impact heeft de rebranding Elevate gebracht?

 

Wendy Polman Tuin, Operations Manager

Simpelweg onze naam veranderen was niet voldoende. Een nieuwe strategie, identiteit en een nieuwe klantbelofte. Ons onderscheidend vermogen? Met de rebranding hebben wij zowel onze collega’s als onze klanten uitgedaagd. Onze kernwaarden samenwerken, innovatie en creativiteit prikkelen ons dagelijks om de lat hoger te leggen. Het is een mindset, hetgeen Elevate voor staat. Dit was bij Sales Care al zo gegroeid, maar nu draagt ook onze hele missie, visie én huisstijl hier aan bij. Zo maken wij het verschil voor onze klanten, maar ook voor ons als agency.

 

Kelly van Rooijen-Hartog, Corporate Marketeer

De rebranding van Sales Care naar Elevate Digital heeft veel invloed op onze organisatie. We zijn veel meer dan enkel een full-service online marketingbureau: door ons te profileren als digital growth agency, maken we dagelijks het verschil. Alles wat we doen - design, conversiegerichte campagnes, het ontwikkelen van websites en apps - staat in het teken van groei. Dit zien we terug in de klanten die contact met ons opnemen. Ze komen voor het complete verhaal, streven naar bedrijfsgroei. En dat is fijn, zo kunnen we echt het verschil voor ze maken.

 

Ferry van der Stelt, Interaction Designer

Sales Care legde de focus meer op converterende campagnes, zoals Kelly hierboven ook zegt. We doen inmiddels veel meer dan dat. Elevate Digital is een ruimdenkende digital agency waarbij de klant al haar ideeën onder één dak kan brengen. Er vindt eigenlijk een verschuiving plaats naar een ander type klant en we richten ons nu meer op grote projecten waarin een nauwe samenwerking met de opdrachtgever centraal staat. En dat merk je binnen onze organisatie: we groeien samen naar het beste resultaat.

 

France Bos, Digital Marketing Consultant

Er is niet alleen veel veranderd in de vorm van een nieuwe huisstijl en naam, maar uiteraard is de gehele identiteit en strategie goed onder de loep genomen. Samenwerken met onze klanten doen we natuurlijk al jaren. We zijn steeds bezig met het verbeteren van processen om de samenwerking steeds beter te laten verlopen. Zien we via onze search-advertenties dat er een nieuwe landingspagina moet komen voor dat erg relevante zoekwoord? In samenwerking met het copywriting- en developmentteam worden deze pagina’s opgebouwd. Onze CRO-experts zijn voortdurend bezig met het maximaliseren van de conversies op de website. Komt het hoogseizoen eraan? Dan denken we met het gehele team mee over de strategie en komen we met creatieve en innovatieve oplossingen, waar uiteraard de andere disciplines ook op meeliften. Kortom, Elevate Digital staat voor creativiteit, innoveren en samenwerken.

 

Semmy van Gelderen, Strategic Advisor

De rebranding naar Elevate Digital heeft er voor gezorgd dat ik, vanuit mijn functie als Strategic Advisor, ons verhaal beter kan overbrengen op (potentiële) klanten. Sales Care was veelal gefocust op het genereren van sales. Elevate Digital doet veel meer dan dat. Wij realiseren (online) groei bij bedrijven in de breedste zin van het woord. Wil je meer leads, verkopen of naamsbekendheid? Elevate Digital kan op al deze vlakken ondersteunen.

 

Wil je meer weten over wat Elevate Digital voor jou kan betekenen? Neem contact op via 030 7400 999, wij kijken er naar uit om je te leren kennen!

Ons beter leren kennen?
 
 

Deel dit artikel

Marketing automation in B2B, waar ga je starten?

Marketingreview aanvragen?

Haal het maximale uit jouw online strategie, vraag onze marketingreview aan!

aanvragen x