fbpx

7 jaar Elevate, daarom 7 vragen aan Managing Director Tamer

Wendy Polman Tuin | 2 min.

Hoe is het eigenlijk ontstaan en hoe heeft eigenaar Tamer Saglambilek de afgelopen jaren ervaren?

Blog afbeelding

Elevate Digital bestaat 7 jaar.

Tamer heeft gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Daar ontdekte hij de kansen en mogelijkheden van online marketing. “Ik wist dat ik daar iets mee wilde doen.” Na zijn afstuderen startte hij dan ook als marketeer. In zijn tijd bij De Telefoongids en ClearSense begon het te kriebelen. Hij wilde meer. Het resultaat daarvan bestaat inmiddels 7 jaar. Tijd voor een interview met de managing director van Elevate Digital.

Hoe is Elevate Digital ontstaan?

“Voordat we met Elevate Digital — of eigenlijk Sales Care Online Marketing — zijn begonnen, waren Jeffrey Verhoek en ik altijd al op zoek naar projecten om op te starten. Zo hebben we verschillende initiatieven gehad tijdens onze studie aan de Hogeschool van Amsterdam waarmee we wat konden bijverdienen. We hebben vervolgens bij hetzelfde bedrijf stage gelopen en gewerkt.”

“Op een dag in 2009 was ik in gesprek met Jeffrey en zei ik: “Zo werkt Google. Dát is waar we ons meer in moeten verdiepen.” We wilden bedrijven helpen meer omzet via Google te genereren. Zo is Sales Care Online Marketing ontstaan, het bedrijf dat tegenwoordig Elevate Digital heet.”

Waar ben je het meest trots op na 7 jaar?

“Dat het ons is gelukt om een sterke speler te worden in deze branche. Dat we echt impact hebben weten te realiseren met ons team en hiermee klanten succesvol hebben weten te maken. We zijn ook heel trots op het resultaat dat we hebben behaald met AdCalls, waarmee we marktleider zijn in Nederland en in 17 landen actief zijn.”

Wat zijn je ambities voor Elevate Digital?

“Wij willen zeker doorgroeien, want we geloven erin dat we tot de top van Nederland behoren. Daarvoor moeten we nog veel werk verrichten, maar dat gaat gebeuren!”

Wie of wat inspireert jou?

“Er zijn veel succesvolle ondernemers en CEO’s die me altijd weten te inspireren, maar mijn ouders hebben mij voornamelijk geïnspireerd. Mijn vader is een echte ondernemer en had meerdere goedlopende eettenten. Ik denk dat het ondernemen wel in mijn bloed zit. Mijn moeder was altijd de sterke vrouw die riep: “doen!”. Zo ook naar mij en Jeffrey.”

Wat vind je het leukst aan je werk?

“Ik zie het niet als werk. Ik sta iedere dag vol energie en nieuwe ideeën op. Ik vind het heerlijk om met het team samen te werken, maar ook met klanten te zitten en te brainstormen over nieuwe strategieën en concepten. Een team van 25 man leiden brengt ook uitdagingen met zich mee, zowel leuke als minder leuke, maar dit brengt ons allemaal naar een hoger niveau.”

Wat vind je het minst leuk aan je werk?

“Als een collega na jaren de organisatie verlaat, is dat altijd lastig. Het mooie eraan is dat zij altijd een onderdeel van het team blijven. Ook is het gaaf om te zien dat zij na Elevate topfuncties vervullen binnen mooie organisaties. Dat maakt me ook trots.”

Wat zou je aan een ander mee willen geven?

“Ik geloof heel erg in een positieve mindset. Daarmee kun je alles bereiken. Op naar nog vele jaren Elevate Digital!”

Over Elevate Digital.

Wij zijn de growth marketing agency die jouw groeidoelstellingen realiseert. Met onze fullservice-aanpak zorgen we voor maximale resultaten bij bedrijven. Voor bedrijven met ambitie, net als wij. Wij leggen de lat altijd hoger en maken slimme keuzes om jouw grens te verleggen. Dat is onze missie.

Ja, ik wil met jullie sparren

Verder lezen.

16/03
10 tips voor een converterende landingspagina
Myrthe de Goeij | 4 min.
Lees verder →
05/06
Dit is hoe kleur emotie en gedrag beïnvloedt
Ferry van der Stelt | 6 min.
Lees verder →
Tamer
Benieuwd hoe wij jouw merk kunnen laten groeien?
Neem contact op