social-facebook social-twitter

Elevate ontwikkelt nieuwe websites voor The Best Social familie

26 februari 2018 • 1 minuut lezen

De Beste Social Media gaat rebranden. Met nieuwe ambities gaan ze verder onder een nieuwe naam, namelijk The Best Social. Aan ons werd gevraagd om vijf nieuwe websites te lanceren in de nieuwe huisstijl.

 

Rebranding

The Best Social Media is onderdeel van The Best Social-familie, waarvan Jobs, Studio en Awards broertjes en zusjes zijn. Zelf omschrijven ze zich als: "We are an Amsterdam-based company that lives and breathes social media, by emphasizing the quality, innovation and entertainment of social content. Our role in and impact on the social media landscape has set the standards on an international level."

 

Samen met The Best Social zijn we de uitdaging aangegaan om de websites volledig opnieuw vorm te geven en ontwikkelen. Een unieke uitdaging om het redesign op de juiste manier te implementeren en de website tot leven te laten komen.

 

The Best Social

 

Ian, lead webdeveloper bij Elevate: "Met vijf verschillende websites in meerdere talen was de vernieuwing van The Best Social een hele klus. Met name de website van The Best Social Media had al een flinke reputatie opgebouwd. Het was dan ook een uitdaging om deze website zo efficiënt en snel mogelijk de migreren. Dat blijft altijd een spannend moment."

 

Wil je meer weten over The Best Social-familie of ben je gewoon benieuwd naar hun nieuwe websites? Neem dan even een kijkje op de nieuwe website.

Ja, ik wil dit ook!
 
 
Kelly

Kelly van Rooijen-Hartog

Kelly kun je het beste omschrijven als enthousiast en creatief. Ze denkt mee op strategisch niveau en vertaalt de vraag van de klant naar de tofste online campagnes. Wil jij meer weten over wat social advertenties voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact op!

Over Elevate Digital

Elevate Digital is een full-service digital agency ontstaan in 2011. Vanuit ons kantoor in hartje Utrecht helpen wij met 20+ specialisten de online ambities van onze klanten te realiseren. We kijken ernaar uit om samen te werken aan mooie nieuwe projecten. Raise the bar!

Deel dit artikel

Begeleid jouw klant door de customer journey

Marketingreview aanvragen?

Haal het maximale uit jouw online strategie, vraag onze marketingreview aan!

aanvragen x