social-facebook social-twitter

Facebook Advertising voor De Hypotheker

4 december 2017 • 2 minuten lezen

De Hypotheker is Nederlands grootste organisatie in het selecteren, adviseren en realiseren van hypotheken. Ook kun je er terecht voor andere financiële woonzaken, zoals verzekeringen. Ze zorgen voor de complete afwikkeling: van offerte tot afsluiten. Al sinds 1985 hebben ruim één miljoen mensen ons het vertrouwen gegeven hen te helpen met een van de meest belangrijke zaken in hun leven: hun thuis.

 

Met de vraag: "Hoe kunnen wij succesvol Facebook campagnes lanceren voor onze franchise filialen?", kwam de organisatie bij Elevate Digital terecht. Het doel van de campagnes is om direct via Facebook te converteren. Daarbij is het belangrijk om gericht en effectief de juiste doelgroepen te bereiken.

 

De samenwerking

Tirza Kruis, marketingcommunicatie medewerker de Hypotheker: "Als franchiseorganisatie kan het een uitdaging zijn om lokale marketing te ondersteunen. De expertise en het enthousiasme dat Elevate in huis heeft, maakt het voor ons een fijne en betrouwbare partner om een pilot mee aan te gaan. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking!"

 

Tamer Saglambilek, directeur/oprichter Elevate Digital: "De Hypotheker is een belangrijke speler in de hypotheekbranche. Ze hebben een duidelijke visie en willen graag online groeien. Het is voor ons een uitdaging om de juiste doelgroep te bereiken en deze groei te realiseren. Wij kijken enorm uit naar deze nieuwe samenwerking!"

 
 
 

Over Elevate Digital

Wij zijn de growth marketing agency die jouw groeidoelstellingen realiseert. Met onze full-service aanpak zorgen we voor maximale resultaten bij bedrijven. Voor bedrijven met ambitie, net als wij. Wij leggen de lat altijd hoger en maken slimme keuzes om jouw grens te verleggen. Dat is onze missie.

Deel dit artikel

Penny kiest voor Elevate Digital

Marketingreview aanvragen?

Haal het maximale uit jouw online strategie, vraag onze marketingreview aan!

aanvragen x