social-facebook social-twitter

Kamphuisen Siroopwafels gaat een smakelijke samenwerking aan met Elevate Digital

21 februari 2018 • 1 minuut lezen

Kamphuisen Siroopwafels: een écht begrip in Gouda. De koekbakkerswinkel die in 1829 haar deuren opende, bakt vandaag de dag nog steeds siroopwafels volgens authentiek Gouds recept. Met de opening van de Siroopwafel Experience gaat Kamphuisen een stapje verder.

 

Ontdek het verhaal achter Kamphuisen en stap zelf de wondere wereld van de bakkersfabriek binnen. Ervaar hoe de lekkerste siroopwafels worden gebakken én maak je eigen overheerlijke siroopwafel. Naast een kwalitatieve wafel zoals hij hoort te zijn, biedt Kamphuisen Siroopwafels de consument een volledige ervaring.

 

Samen met Kamphuisen Siroopwafels zijn wij de smakelijke uitdaging aangegaan om de on- en offline uitingen van de Siroopwafelfabriek vorm te geven. Een hele leuke en interessante uitdaging voor Elevate Digital om samen met Kamphuisen Siroopwafels het nieuwe concept tot een succes te maken!

Siroopwafelfabriek

 

Ferry van der Stelt, interaction designer bij Elevate Digital: "Samen hebben we het nieuwe concept van de Siroopwafelfabriek van begin tot eind vormgegeven. Zo hebben we de website ontwikkeld, de social media aangepakt en voor het promotiemateriaal gezorgd. Al deze uitingen hebben het project tot een hele toffe uitdaging gemaakt!"

 

Wil je meer weten over de siroopwafels van Kamphuisen Siroopwafels of ben je gewoon benieuwd naar hun nieuwe design? Neem dan even een kijkje op de nieuwe website.

Ik wil ook zo'n toffe website!
 
 
Kelly

Kelly van Rooijen-Hartog

Kelly kun je het beste omschrijven als enthousiast en creatief. Ze denkt mee op strategisch niveau en vertaalt de vraag van de klant naar de tofste online campagnes. Wil jij meer weten over wat social advertenties voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact op!

Over Elevate Digital

Elevate Digital is een full-service digital agency ontstaan in 2011. Vanuit ons kantoor in hartje Utrecht helpen wij met 20+ specialisten de online ambities van onze klanten te realiseren. We kijken ernaar uit om samen te werken aan mooie nieuwe projecten. Raise the bar!

Deel dit artikel

Sales Care verlegt de grens

Marketingreview aanvragen?

Haal het maximale uit jouw online strategie, vraag onze marketingreview aan!

aanvragen x