social-facebook social-twitter

Sales Care verlegt de grens

4 december 2017 • 1 minuut lezen

In de afgelopen 6 jaar hebben wij waargemaakt waar onze naam voor stond. Als Sales Care droegen wij positief bij aan de omzetdoelstellingen van een bedrijf. Maar wij doen meer dan dat.

 

Het is officieel

Sales is altijd een van de belangrijkste KPI’s, maar daarnaast worden ook brand optimalisatie, naamsbekendheid en interactie steeds belangrijker. Denk ook aan conceptontwikkeling en ondersteuning in videocampagnes. Iedereen is op steeds meer online kanalen aanwezig en dus óók bereikbaar. Speel hier nu op in!

 

Elevate Digital staat voor creatie, conversie, innovatie en cultuur. Als full-service digital agency bieden wij de perfecte mix. Wij proberen altijd een stap vooruit te denken en zorgen dat we met de nieuwste technieken en methodes komen. Op strategisch niveau maken wij slimmere keuzes om marketingcampagnes naar een hoger niveau te tillen.

 

"Ons motto, wij innoveren omdat het werkt, niet omdat het kan."
aldus Tamer Saglambilek, Managing Director bij Elevate Digital.

 
 
 

Over Elevate Digital

Wij zijn de growth marketing agency die jouw groeidoelstellingen realiseert. Met onze full-service aanpak zorgen we voor maximale resultaten bij bedrijven. Voor bedrijven met ambitie, net als wij. Wij leggen de lat altijd hoger en maken slimme keuzes om jouw grens te verleggen. Dat is onze missie.

Deel dit artikel

Penny kiest voor Elevate Digital

Marketingreview aanvragen?

Haal het maximale uit jouw online strategie, vraag onze marketingreview aan!

aanvragen x