Creatie Conversie Events Over ons Jobs Blog Contact facebook linkedin instagram voorwaarden privacy Phone

Digital Advertising Consultant

*Let op: op dit moment staan alle sollicitatieprocedures on hold. Solliciteren kan weer vanaf 1 mei 2020.*

Droom jij van een baan waarbij je de mooiste merken en bedrijven kunt helpen bij hun digital marketing? En heb je al de nodige ervaring opgedaan met Google Ads (SEA)? Dan zou jij zomaar eens de fulltime digital advertising-consultant kunnen zijn die wij zoeken.

Jij & Wij

Als digital advertising-consultant houd jij je dagelijks bezig met het bedenken en opzetten van online campagnes. Je denkt voor al jouw klanten na over een passende strategie die leidt tot conversie en buigt je over de creatie van de campagnes. Ook analyseer je de resultaten van lopende campagnes en ben je continu bezig met optimaliseren waar nodig. Je doet graag net dat beetje extra voor jouw klanten, en als je nieuwe kansen ziet, speel je daar als consultant direct op in.

Klinkt als een toffe uitdaging? Dat is het ook! Gelukkig sta je er niet alleen voor. Het team van Elevate Digital bestaat uit ruim 25 collega’s die net als jij laaiend enthousiast zijn over online marketing en webdevelopment.

Klinkt goed?

Ben jij op zoek naar een baan als online marketeer bij een bedrijf waar je alle ruimte krijgt om je te ontwikkelen in datgene waar jij goed in bent? Dan zit je bij ons goed. Wij werken voor klanten met een online ambitie, net als wij. Word jij onderdeel van ons team? We kijken uit naar je sollicitatie!

Ben je geïnteresseerd?

Word onderdeel van iets speciaals