Frontend Developer

Ben jij een webgoeroe als het draait om het ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties? Wil jij werken bij het leukste online marketingbureau van Nederland? Verleg je grens en sluit je aan bij ons team van webdevelopers om te werken aan de ontwikkeling van de tofste webapplicaties.

Jij & Wij

Samen met onze klanten stippelen we een digitale strategie uit, creëren we de tofste concepten en ontwikkelen we complexe op maat gemaakte websites. We zijn daarom op zoek naar een getalenteerde Frontend Webdeveloper met alle kennis en passie in huis om onze projecten naar het volgende level te tillen.

Ontwerpen vanuit Sketch of Photoshop zet jij in een handomdraai pixelperfect om naar webapplicaties. Jouw creatieve en technische skills kennen geen grenzen. Bovendien houd je de laatste ontwikkelingen op het gebied van webdevelopment goed in de gaten en deel je deze kennis graag met het team.

Zorg jij voor deze extra dosis passie in webdevelopment in ons team? Dan zorgen wij voor de uitgebreide lunches en tafeltennistoernooien. We leren je graag beter kennen!

Ben je geïnteresseerd?

Word onderdeel van iets speciaals

Marketingreview aanvragen

Haal het maximale uit jouw online strategie, vraag onze marketingreview aan!

Ja, ik wil een review

Gratis marketingreview