Fullstack Developer

Ben jij een webheld en word jij onze nieuwe Fullstack Webdeveloper? Termen als PHP, Git, JavaScript, RESTful API, SCSS en MySQL hebben geen geheimen voor jou. Je draait je hand niet om voor het ontwikkelen van moderne webapplicaties. Hierin ben je vernieuwend en neem je het voortouw.

Jij & Wij

Je gaat meewerken aan alle lagen in de stack omtrent het bouwen van high-end maatwerk webapplicaties voor onze klanten. Je bent dan ook niet bang om initiatief te tonen en te laten zien wat je in huis hebt. De opdrachten zijn uiteenlopend, geen dag zal daarom hetzelfde zijn. Daarnaast krijg je de kans om te werken met ons multidisciplinair team van designers, webdevelopers, online marketeers, SEO en CRO specialisten.

Je hebt al veel gewerkt met PHP (OOP, MVC), en hebt de drive om je kennis te delen en nog verder uit te breiden. We helpen je verder te ontwikkelen, want we willen als team de lat nog hoger leggen. Het is een pre als je ervaring hebt met CI/CD, test driven development en hier het team verder in kunt uitdagen.

Zie jij jezelf al aan de slag gaan als Fullstack Developer in een jong en gemotiveerd team? Dan willen we je graag beter leren kennen!

Ben je geïnteresseerd?

Word onderdeel van iets speciaals

Marketingreview aanvragen

Haal het maximale uit jouw online strategie, vraag onze marketingreview aan!

Ja, ik wil een review

Gratis marketingreview