Creatie Conversie Events Over ons Jobs Blog Contact facebook linkedin instagram voorwaarden privacy Phone

Google Shopping Specialist

*Let op: op dit moment staan alle sollicitatieprocedures on hold. Solliciteren kan weer vanaf 1 mei 2020.*

Op zoek naar een uitdagende functie waarin je écht het verschil kunt maken? Vind jij het belangrijk om te werken met verschillende typen klanten, maar allen met (online) ambitie? Denk als consultant mee over de algehele digital strategie en blijf je ontwikkelen op het gebied van automation.

Jij & Wij

Als Google Shopping Specialist werk je dagelijks met Google Ads. Je bent bekend met de functionaliteiten van Search Ads, Shopping en Display Ads. Dynamische campagnes hebben geen geheimen voor jou en je weet je weg te vinden in Google Merchant Center. Ook heb je eerder gewerkt met Channable of een andere feed management-tool.

Je hebt kennis van Google Tag Manager en kunt de data analyseren aan de hand van Google Analytics en Google Data Studio.

De ideale kandidaat beschikt daarnaast ook over basiskennis CRO, kennis van affiliate-marketing en advertising op marketplaces zoals Marktplaats, Bol.com en Amazon. Je hebt al eens eerder gewerkt met HTML, CSS en JavaScript en weet om te gaan met structured data. Je bent dus niet alleen Google Shopping Specialist, maar hebt algemene kennis om mee te denken met de algehele digital strategie.

Dit doe je zeker niet alleen. Het online marketingteam van Elevate Digital bestaat uit ruim 25 specialisten, allemaal toppers met een passie voor growth marketing en webdevelopment.

Klinkt goed?

Ben jij op zoek naar een job met hechte en enthousiaste collega’s, waarmee je ook op vrijdagmiddag nog gezellig een biertje kunt drinken? Ben je een échte teamplayer, commercieel ingesteld en heb je ambitie? Dan willen wij je graag leren kennen.

Ben je geïnteresseerd?

Word onderdeel van iets speciaals