Projectmanager

Is organiseren jouw middle name en vind je het heerlijk om met verschillende projecten tegelijkertijd bezig te zijn? Dan zou jij zomaar eens de fulltime projectmanager kunnen zijn die wij zoeken!

Jij & Wij

Als projectmanager zorg jij ervoor dat onze projecten goed en tijdig worden opgeleverd. Hiervoor werk je nauw samen met je collega’s van de afdelingen marketing en development, en daarnaast ben je ook veelvuldig in contact met onze klanten. Jij bent als projectmanager te allen tijde op de hoogte van wat er speelt, zodat je klanten met vragen goed te woord kunt staan.

Natuurlijk hoef je geen developer of marketeer at heart te zijn, maar het is wel belangrijk dat je affiniteit hebt met online marketing en ook aan klanten kunt uitleggen waar wij ons mee bezig houden. We zoeken daarom iemand die zich thuisvoelt in Google Analytics, het verschil kent tussen SEO en SEA én als geen ander weet hoe je ervoor zorgt dat een team continu het beste uit zichzelf blijft halen!

Lijkt het jou wel wat om aan de slag te gaan als projectmanager bij Elevate Digital? Snappen we. Wij bieden je niet alleen een uitdagende functie maar ook een team van zo’n 25 gezellige collega’s, een werk MacBook en een werkplek in het mooiste stadsie van ons land. Zin om kennis te maken?

Ben je geïnteresseerd?

Word onderdeel van iets speciaals

Marketingreview aanvragen

Haal het maximale uit jouw online strategie, vraag onze marketingreview aan!

Ja, ik wil een review

Gratis marketingreview