SEO Consultant

Als SEO Consultant van Elevate Digital ben je onderdeel van een groep enthousiastelingen met ieder een eigen specialisme. Ons team bestaat uit circa 25 alleskunners. Waar gaan jouw ogen van glinsteren?

Jij & Wij

Wij hebben de ambitie om altijd voorop te lopen bij nieuwe ontwikkelingen. Zo zal je meteen opvallen dat je ene collega interesse heeft op het gebied van techniek, terwijl een ander helemaal enthousiast wordt van content of linkbuilding.

Ben jij een kei in het uitdenken en uitvoeren van SEO-strategieën en ben je daarnaast helemaal wegwijs in Google Analytics? Als team staan wij voor een eerlijke en transparante dienstverlening waar we altijd werken naar het meest haalbare resultaat. Kennisdeling staat bij ons voorop en daarom is het tof als ook energie haalt uit het geven van workshops of presentaties.

Wij zijn natuurlijk heel benieuwd waar jij goed in bent en wat wij van je kunnen leren. Ben jij ook benieuwd wat wij voor elkaar kunnen betekenen?

Gezellige extra’s: luxe lunches, vrijdagmiddagborrels, weekendje weg naar de sneeuw en een pingpongtafel voor de nodige ontspanning en inspiratiesessies.

Vanaf 1 september kun je weer in aanmerking komen voor deze functie.

Ben je geïnteresseerd?

Word onderdeel van iets speciaals

Marketingreview aanvragen

Haal het maximale uit jouw online strategie, vraag onze marketingreview aan!

Ja, ik wil een review

Gratis marketingreview