Social Advertising Consultant

Als Social Advertising Consultant ben je iedere dag druk bezig met het zo winstgevend mogelijk maken van de social media platformen. Hoe? Met een creatieve en innovatieve insteek ben jij verantwoordelijk voor social media campagnes op alle kanalen. Op verjaardagen vertel je misschien dat je ‘iets met Facebook’ doet, maar jij weet dat het veel meer is dan dat. Klinkt het herkenbaar? Lees dan snel verder!

Jij & Wij

Je bent verantwoordelijk voor alle online campagnes op de social media kanalen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn. Voor klanten denk je innovatieve strategieën uit en weet je hiermee het verschil te maken. Je kunt deze campagnes zelf vormgeven, want je bent een kei in Photoshop of Illustrator. Kortom, je ontwikkelt, onderhoudt en optimaliseert de campagnes. Uiteraard ben je ook op de hoogte van alle ontwikkelingen binnen je vakgebied en weet je als eerste welke nieuwe functies goed in te zetten zijn.

Solliciteren?

Ben je overtuigd en klinkt dit als dé baan voor jou? Dan willen we je graag beter leren kennen. Stuur je ons je CV en motivatie toe?

Ben je geïnteresseerd?

Word onderdeel van iets speciaals

Marketingreview aanvragen

Haal het maximale uit jouw online strategie, vraag onze marketingreview aan!

Ja, ik wil een review

Gratis marketingreview