Creatie Conversie Events Over ons Jobs Blog Contact facebook linkedin instagram voorwaarden privacy Phone

Social Advertising

Als er iets is waar jij enthousiast over bent, dan is het wel de wondere wereld van social media. Vind jij de invloed aan deze platformen interessant en zou er graag meer over willen leren? Dat komt goed uit! Wij zijn namelijk per februari op zoek naar een social advertising-stagiair.

Jij & Wij

Facebook, Instagram, LinkedIn en Snapchat hebben geen geheimen voor jou. Je weet precies welke boodschap je via welk platform de wereld in moet slingeren. Tijdens deze social advertising-stage ga je die kennis nog verder uitbreiden, omdat je ervaring opdoet met adverteren op social media. Dat betekent dat je gaat nadenken over pakkende campagnes en deze vervolgens zelf opzet. Je kunt goed overweg met Photoshop, zodat al jouw campagnes zijn voorzien van geweldige teksten én prachtig beeldmateriaal. Natuurlijk bieden wij ook genoeg ruimte voor eigen initiatief. Wil je bijvoorbeeld meer leren over andere aspecten van digital marketing? Of je verder ontwikkelen als schrijver van SEO-teksten? Ook dat is mogelijk!

Solliciteren?

Zie jij jezelf al werken aan pakkende social campagnes? En vooral je kennis uitbreiden op het gebied van social media? Dan ontvangen we graag je sollicitatie. Stuur je CV en motivatie naar ons toe, en wie weet is dat lege bureau op ons kantoor binnenkort jouw nieuwe werkplek!

Ben je geïnteresseerd?

Word onderdeel van iets speciaals