Account-management

Toe aan de volgende stap in je carrière? Zijn jouw skills onmisbaar bij het werven van nieuwe klanten? Dan hebben we jou nodig! Bij Elevate Digital, één van de snelst groeiende digital growth agencies van Nederland, zijn we op zoek naar een trainee accountmanager.

Jij & Wij

Met jouw gedrevenheid en passie kun je klanten overtuigen als geen ander. Enthousiasmeren zit in je bloed. Je weet de wensen van de klant tot in de puntjes in kaart te brengen. Je creëert behoeftes die er nog niet waren, en ziet mogelijkheden en verbeteringen die de klant zelf (nog) niet inziet. Jouw feeling voor nieuwe kansen weet je om te zetten in een goede deal. Dit alles doe je vanuit onze gezellige digital studio in Utrecht.

Ben jij klaar om de sprong in het diepe te wagen? Onze experts staan voor je klaar om je alle ins en outs van het vak bij te brengen. Tijdens je traineeship zul je klanten ook voorzien van alle insights in de branche. Je geeft niet alleen strategisch advies, maar ziet ook altijd een uitdaging in het delen van kennis middels seminars en netwerkevenementen.

Klinkt een gevarieerde en uitdagende job bij een jonge digital growth agency jou goed in de oren? Dan willen we je graag leren kennen!

Vul het formulier in en wie weet hebben we binnenkort contact!

Ben je geïnteresseerd?

Word onderdeel van iets speciaals

Marketingreview aanvragen

Haal het maximale uit jouw online strategie, vraag onze marketingreview aan!

Ja, ik wil een review

Gratis marketingreview