Online Marketing

Je hebt de drive om de volgende stap te zetten in de wereld van online marketing. Hoe nu verder? Geen nood: wij helpen je, want Elevate Digital is op zoek naar een trainee online marketing. Sluit je aan bij het team van één van de snelst groeiende digital growth agencies van Nederland

Jij & Wij

Je bent commercieel ingesteld, breed georiënteerd, nieuwsgierig, creatief en bovenal he-le-maal klaar om de wereld van digital marketing te ontdekken. Top, want wij hebben jou nodig. Binnen dit traineeship zul je leren hoe je allerlei campagnes kan opzetten, optimaliseren en monitoren. Daarnaast ga je ook mee naar klanten om ze van je kunnen te overtuigen en leer je alle fijne kneepjes van het vak als consultant in spe.

Als kersverse trainee maak je meerdere sprongen in het diepe en zul je veel leren van je enthousiaste collega’s bij Elevate Digital. Zij ondersteunen je op het gebied van SEO (search engine optimization, maar dat wist je natuurlijk al), SEA (search engine advertising), social media advertising en conversieoptimalisatie. Binnen een periode van 6 maanden leiden wij jou op tot een ware gecertificeerde Online Marketing Consultant. Klinkt best tof, toch?

Benieuwd naar waar jij nou echt in uitblinkt?
Reageer dan even op ons bericht. Wij leren je graag kennen!

Ben je geïnteresseerd?

Word onderdeel van iets speciaals

Marketingreview aanvragen

Haal het maximale uit jouw online strategie, vraag onze marketingreview aan!

Ja, ik wil een review

Gratis marketingreview