Creatie Conversie Events Over ons Jobs Blog Contact facebook linkedin instagram voorwaarden privacy Phone

Video Content Creation

*Let op: op dit moment staan alle sollicitatieprocedures on hold. Solliciteren kan weer vanaf 1 mei 2020.*

Video: je kunt er niet meer omheen. Doordat je elke dag op ieder social kanaal omver wordt geblazen door allerlei soorten dynamische content, heb je een onverwoestbare passie ontwikkeld voor alles dat met video te maken heeft.

Klinkt dat jou bekend in de oren? Wie weet zit je bij Elevate dan wel helemaal op je plek!

Beheers jij alle productietechnieken van communicatie via beeld en maak je gebruik van tools als After Effects en Premiere Pro? Ben je een kei in het uitdenken, schieten én editen van pakkende video's? Sta je zelf ook graag voor de camera om met je presentatie-skills interessante vlogs op te nemen? Dan kun je bij ons terecht!

Jij & Wij

Elevate Digital staat voor creatie, conversie, innovatie en cultuur. Als team werken wij hard om ieder merk online zichtbaar te maken. En daarom zoeken wij ter ondersteuning (stage) een echte alleskunner op gebied van video-contentcreatie.

Klinkt tof?

Momenteel groeien wij sterk en zijn wij op zoek naar een topper die niet bang is om lef en initiatief te tonen. Met jouw gevoel voor engagement kun jij ons helpen met alles dat met video te maken heeft. Herkenbaar? Overtuig ons dan nu van jouw kunnen en stuur ons jouw portfolio met al je creatieve input!

Ben je geïnteresseerd?

Word onderdeel van iets speciaals