SEO: Een goed vindbare website in de zoekmachines

Zoekmachines worden slimmer en slimmer. Een aantal bekende trucjes, zoals het terug laten komen van dezelfde woorden in een tekst, werkt niet meer. Toch kun je de ranking van jouw website binnen de zoekmachines beïnvloeden.

Een toppositie binnen zoekmachines als Google en Bing is essentieel voor de vindbaarheid van je website. Ons team van SEO-specialisten weet als geen ander hoe je hoger kunt scoren in de zoekresultaten. Jouw website moet echt de content bieden waar de zoeker naar op zoek is.

Hoe gaan we aan de slag? We starten met een analyse van de huidige situatie. Waar staat de website nu? Hoe wordt deze gevonden? Wat doet de concurrentie? Door het verzamelen van data wordt de huidige situatie in kaart gebracht. Aan de hand van deze bevindingen brengen onze SEO-experts een adviesrapport uit. Hierin staan quick wins waarmee je het resultaat kunt verbeteren en een advies voor een strategie. We helpen je om jouw doel te bereiken.

Wil jij hoger scoren in de zoekresultaten en kun je daar hulp bij gebruiken? Kom eens op de koffie bij ons SEO-team, zij helpen je graag verder.

Daag ons uit

Zo verdubbel je landelijke naamsbekendheid

Case: zo verdubbel je landelijke naamsbekendheid

De koppeling tussen online inspiratie en offline aankoop

Case: de koppeling tussen online inspiratie en offline aankoop voor Vloerkledenspecialist

Groei realiseren in een B2B-markt

Case: groei realiseren in een B2B-markt voor Bedrijfsverlichting.nl

Marketingreview aanvragen

Haal het maximale uit jouw online strategie, vraag onze marketingreview aan!

Ja, ik wil een review

Gratis marketingreview