social-facebook social-twitter

Sales Care verlegt de grens

Sales Care Online Marketing legt de lat hoger en gaat verder onder de naam Elevate Digital. Het is tijd om verder te groeien een stap vooruit te denken.

Het is officieel

In de afgelopen 6 jaar hebben wij waargemaakt waar onze naam voor stond. Als Sales Care droegen wij positief bij aan de omzetdoelstellingen van een bedrijf. Maar wij doen meer dan dat. Sales is altijd een van de belangrijkste KPI’s, maar daarnaast worden ook brand optimalisatie, naamsbekendheid en interactie steeds belangrijker. Denk ook aan conceptontwikkeling en ondersteuning in videocampagnes. Iedereen is op steeds meer online kanalen aanwezig en dus óók bereikbaar. Speel hier nu op in!

Elevate Digital staat voor creatie, conversie, innovatie en cultuur. Als full-service digital agency bieden wij de perfecte mix. Wij proberen altijd een stap vooruit te denken en zorgen dat we met de nieuwste technieken en methodes komen. Op strategisch niveau maken wij slimmere keuzes om marketingcampagnes naar een hoger niveau te tillen.

Ons motto, wij innoveren omdat het werkt, niet omdat het kan.” aldus Tamer Saglambilek, Managing Director bij Elevate Digital.   

 

Over Elevate Digital

Elevate Digital is een full-service digital agency ontstaan in 2011. Vanuit ons kantoor in hartje Utrecht helpen wij met 20+ specialisten de online ambities van onze klanten te realiseren. We kijken ernaar uit om samen te werken aan mooie nieuwe projecten. Raise the bar!

 
 
Penny kiest voor Elevate Digital

Marketingcheck aanvragen?

Haal het maximale uit jouw online strategie, vraag onze marketingcheck aan!

aanvragen x