fbpx

Bij Elevate Digital vinden we het net zo leuk om zelf te praten als om te luisteren. Daarom schrijven we niet alleen whitepapers, maar hosten we ook allerlei soorten events. Denk aan masterclasses en workshops. Eén van onze events bijwonen? Onze specialisten staan in de startblokken om hun kennis met je te delen.

Bekijk onze whitepapers
Award nomination
Work shop
Digital Marketing Academy
Elevate Digital | Utrecht

Met de cursussen van Digital Marketing Academy (DMA) zorgen wij dat het kennisniveau binnen de online marketingcultuur hoog blijft door professionals van ieder niveau op te leiden. Onze trainers steken graag zelf de handen uit de mouwen en verzorgen interactieve, hands-on trainingen. Volg een cursus om jouw marketingkennis te verbreden of stel een cursus samen die perfect is afgestemd op een vraagstuk uit jouw organisatie. Jouw groei in digitale marketing start hier.

Bekijk de cursussen →

16/06
Award
Global Agency Awards 2022
Great Manchester, UK

Voor de tweede keer op rij is Elevate Digital verkozen tot ‘B2C Agency of the Year’ tijdens de Global Agency Awards 2022.

09/12
Event
Dutch Search Awards 2021
De Fabrique | Utrecht

Light-years of search. De Dutch Search Awards erkennen, vieren en bekronen bijzondere prestaties in de search marketingindustrie. Innovatie en originaliteit zijn essentieel om het verschil te maken in het digitale tijdperk. Zo tillen we samen de Nederlandse search marketingwereld naar een hoger niveau.

Bekijk het event →

25/11
Award
Digital Impact Awards 2021
Park Plaza | Londen, UK

In de zomer van 2021 bundelden Elevate, e-bike-label Popal en een groot aantal getalenteerde partners de krachten om een uitgebreide brand awareness-campagne door het hele land te lanceren. Voor deze campagne, met advertising via discovery, social media, display, video, OOH en DOOH, zijn we genomineerd voor een Digital Impact Award in de categorie ‘Best digital communication as part of an integrated campaign’.

Lees onze cases →

17/09
Event
Elevate × FC Utrecht
Stadion Galgenwaard | Utrecht

Internationaal groeien. Hoe pak je dat aan? Dit partnerevent, georganiseerd door Elevate Digital in samenwerking met FC Utrecht, staat in het teken van internationalisering. Met inspirerende workshops van onze specialisten, speeddates en rondetafelgesprekken.

13/07
Award
Global Search Awards 2021
Great Manchester, UK

Drie maanden na onze winning streak tijdens de Global Agency Awards, mag Elevate Digital nu ook een prestigieuze Global Search Award in ontvangst nemen: ‘Best Use of Search – B2C (PPC)’. Bovendien zijn we in twee categorieën genoteerd op de shortlist: ‘Best Use of Search – Retail / eCommerce (PPC)’ en ‘Best Global Large PPC Agency’.

Lees de winnende case →

07/07
Beurs
Webwinkel Vakdagen 2021 Summer Edition
Jaarbeurs | Utrecht

Op 7 en 8 juli vind je growth marketing agency Elevate Digital op de Webwinkel Vakdagen Summer Edition in de Jaarbeurs, Utrecht. Onze specialisten staan klaar om mee te denken over de groeistrategie van jouw business. Woon onze growth talks bij over internationale uitbreiding in e-commerce en brand awareness.

Download de whitepaper →

06/05
Talk
Emerce Fashion
Emerce | Amsterdam

Op zoek naar handvaten om de volgende stap te zetten in het behalen van jouw groeidoelstellingen als fashion-merk? Met Growth Maturity identificeer je waar je als organisatie staat en welke stappen je moet ondernemen. In deze talk ontdek je de basisprincipes aan de hand van praktijkvoorbeelden.

28/04
Award
Emerce 100, 2021
Emerce | Amsterdam

Net als vorig jaar heeft Elevate Digital een nummer 1-positie bemachtigd in de Emerce 100. Dit jaar voeren we wederom de lijst aan in de categorie ‘Fullservice Digital Agency (klein)’. Een plaats die we hebben behaald door ons te onderscheiden met onze unieke werkwijze. Ons geloof dat elke business maatwerk nodig heeft om te blijven groeien.

Lees het artikel →

09/04
Award
Global Agency Awards 2021
Great Manchester, UK

Door het brede spectrum dat Elevate Digital binnen de marketingindustrie beslaat, zijn wij door de jury van de Global Agency Awards benoemd tot ‘B2C Agency of the Year’, ‘eCommerce Agency of the Year’ en ‘Marketing Agency of the Year’. Daarnaast zijn we in nog eens drie categorieën genoteerd op de shortlist: ‘Digital Agency of the Year’, ‘PPC Agency of the Year’ en ‘Best Large Agency of the Year’.

10/12
Event
Dutch Search Awards 2020
De Fabrique | Utrecht

De Dutch Search Awards is een initiatief dat door Elevate Digital wordt georganiseerd om excellentie in de Nederlandse search-industrie in de welverdiende spotlights te zetten en te belonen. Dit jaar vindt een extra speciale kroonjaareditie plaats, omdat DSA alweer 5 jaar bestaat. Onze professionele vakjury heeft alle ingezonden cases beoordeeld en de voorbereidingen voor de digitale awardshow zijn in volle gang. Wie worden de grote winnaars?

Bekijk het event →

08/09
Award
Global Search Awards 2020
Tribeca Rooftop | New York, USA

Op naar New York: wij zijn genomineerd voor de Global Search Awards. De Global Search Awards is een internationale wedstrijd die wereldwijd het allerbeste werk op het gebied van SEO, PPC, digital marketing en contentmarketing bekroont. Jaarlijks belonen de juryleden de beste bureaus of campagnes die in de search-industrie werken. Deze geweldige nominatie haalden wij binnen met onze PPC-campagnes voor Pip Studio Official.

Lees onze cases →

03/09
Award
European Search Awards 2020
Parlementspaleis | Boekarest, Roemenië

Wij zijn enorm trots dat we genomineerd zijn voor de European Search Awards en ons tot de finalisten mogen rekenen in de categorie ‘Best Use of Search – B2C’ met onze case voor Pip Studio.

07/04
Award
Emerce 100, 2020
Emerce | Amsterdam

Onze Customer Infinity-aanpak werpt zijn vruchten af. Dé lijst met beste bedrijven in e-business 2020 is bekend en wij zijn er trots op dat, van de in totaal 868 onderzochte bedrijven, wij op nummer 1 staan.

27/02
Award
European Content Awards
Stara Zajezdnia | Krakau, Polen

Wij gaan naar Krakau. Want daar vinden op 27 februari de European Content Awards plaats en Elevate is genomineerd in maar liefst 3 categorieën. Met een case voor het internationale merk Pip Studio Official maken we kans in de categorieën: ‘B2C Content Campaign of the Year’, ‘Video Content Campaign of the Year’ en ‘Low Budget Content Campaign of the Year’.

28/01
Beurs
Webwinkel Vakdagen 2020
Jaarbeurs | Utrecht

Groeien met jouw e-commerce-business? Natúúrlijk staat dat op de agenda. De Webwinkel Vakdagen zijn hét event om inspiratie en kennis op te doen. Kom je ook? Pik zeker onze keynote mee: ‘Van online boutique naar e-commerce-platform’ samen met niemand minder dan Pip Studio. Of heb een leuke en leerzame koffiedate met één van onze marketingexperts.

12/12
Event
Dutch Search Awards 2019
De Fabrique | Utrecht

Een initiatief dat is opgericht om excellentie in de Nederlandse search-industrie in de spotlights te zetten. De professionele vakjury beoordeelt cases die door agencies en merken kunnen worden ingezonden.

11/11
Event
Boost with Facebook
Domusdela | Eindhoven

Vandaag zijn onze social consultants aanwezig bij het Boost with Facebook-event. Een middag vol trainingen en workshops – alles in het teken van het laten groeien van je bedrijf.

Whitepapers.

How-to
Customer Infinity
How-to
Customer Journey
How-to
User Generated Content
How-to
8 quick wins voor je e-commerce
How-to
Google Shopping Organic
How-to
Online groei in de fashion-industrie
How-to
First-Party Cookies
How-to
Wereldwijde opschaling middels quick wins
How-to
Gerichte brandstrategie voor merkbekendheid
How-to
Final tips voor jouw Black Friday-campagne

Blijf op de hoogte.

  Onze events bijwonen.

  Wij delen onze kennis graag met anderen. Daarom organiseren we verschillende toffe events, waaronder masterclasses en presentaties. Lijkt het je leuk om hier een keer bij te zijn, of wil je gewoon meer weten? Neem dan gerust contact met ons op!
  Bel 030 7400 999
  Tamer
  Benieuwd hoe wij jouw merk kunnen laten groeien?
  Neem contact op