Bij Elevate Digital vinden we het net zo leuk om zelf te praten als om te luisteren. Daarom schrijven we niet alleen whitepapers, maar hosten we ook allerlei soorten events. Denk aan masterclasses en workshops. Eén van onze events bijwonen? Onze specialisten staan in de startblokken om hun kennis met je te delen.

Award nomination
Work shop
Digital Marketing Academy
Elevate Digital | Utrecht

Met de cursussen van Digital Marketing Academy (DMA) zorgen wij dat het kennisniveau binnen de online marketingcultuur hoog blijft door professionals van ieder niveau op te leiden. Onze trainers steken graag zelf de handen uit de mouwen en verzorgen interactieve, hands-on trainingen. Volg een cursus om jouw marketingkennis te verbreden of stel een cursus samen die perfect is afgestemd op een vraagstuk uit jouw organisatie. Jouw groei in digitale marketing start hier!

Bekijk het cursusaanbod →

10/12
Dutch Search Awards 2020
Utrecht

De Dutch Search Awards is een initiatief dat door Elevate Digital wordt georganiseerd om excellentie in de Nederlandse search-industrie in de welverdiende spotlights te zetten en te belonen. Dit jaar vindt een extra speciale kroonjaar-editie plaats, omdat DSA alweer 5 jaar bestaat! Onze professionele vakjury beoordeelt cases van campagnes die door agencies, merken, professionals en leveranciers van tools en software kunnen worden ingezonden. Klaar om in de prijzen te vallen?

Zend jouw case in! →

08/09
Global Search Awards 2020
Tribeca Rooftop | New York, USA

Op naar New York! 🗽🏆 Want wij zijn genomineerd voor de Global Search Awards! De Global Search Awards is een internationale wedstrijd die wereldwijd het allerbeste werk op het gebied van SEO, PPC, digital marketing en contentmarketing bekroont. Jaarlijks belonen de juryleden de beste bureaus of campagnes die in de search-industrie werken. Deze geweldige nominatie haalden wij binnen met onze PPC-campagnes voor Pip Studio Official. We zijn meer dan klaar om deze prachtige award mee naar Nederland te nemen!

Bekijk al onze cases →

03/09
European Search Awards 2020
Parlementspaleis | Boekarest, Roemenië

Jaja, weer een nominatie binnen. We zitten in een goede flow. Wij zijn enorm trots dat we genomineerd zijn voor de European Search Awards en ons tot de finalisten mogen rekenen in de categorie ‘Best Use of Search – B2C’ met onze case voor Pip Studio. Op naar Boekarest op 3 september?

07/04
Emerce100 2020
Emerce | Amsterdam

Onze Customer Infinity-aanpak werpt zijn vruchten af. Dé lijst met beste bedrijven in e-business 2020 is bekend en wij zijn enorm trots. Van de in totaal 868 onderzochte bedrijven, staan wij namelijk op nummer 1.

27/02
European Content Awards
Stara Zajezdnia | Krakau, Polen

Wij gaan naar Krakau! ✈️ Want daar vinden op 27 februari de European Content Awards plaats en Elevate is genomineerd in maar liefst 3 categorieën. Met een case voor het internationale merk Pip Studio Official maken we kans in de categorieën: ‘B2C Content Campaign of the Year’, ‘Video Content Campaign of the Year’ en ‘Low Budget Content Campaign of the Year’. Wij zijn alvast trots!

28/01
Webwinkel Vakdagen 2020
Jaarbeurs | Utrecht

Groeien met jouw e-commerce business? Natúúrlijk staat dat op de agenda. De Webwinkel Vakdagen zijn hét event om inspiratie en kennis op te doen. Kom je ook? Pik zeker onze keynote mee: ‘Van online boutique naar e-commerce platform’ samen met niemand minder dan Pip Studio! Of heb de leukste en leerzaamste koffiedate met één van onze marketingexperts. Zien we je daar?

12/12
Dutch Search Awards 2019
De Fabrique | Utrecht

Een initiatief dat is opgericht om excellentie in de Nederlandse search-industrie in de spotlights te zetten. De professionele vakjury beoordeelt cases die door agencies en merken kunnen worden ingezonden.

11/11
Boost with Facebook
Domusdela | Eindhoven

Vandaag zijn onze social consultants aanwezig bij het Boost With Facebook event. Een middag vol trainingen en workshops – alles in het teken van het laten groeien van je bedrijf!

Whitepapers.

How-to
Customer Infinity
How-to
Customer Journey
How-to
User Generated Content

Blijf op de hoogte.

Onze events bijwonen.

Wij delen onze kennis graag met anderen. Daarom organiseren we verschillende toffe events, waaronder masterclasses en presentaties. Lijkt het je leuk om hier een keer bij te zijn, of wil je gewoon meer weten? Neem dan gerust contact met ons op!
Bel 030 7400 999
Tamer
Benieuwd hoe wij jouw merk kunnen laten groeien?
Neem contact op