Bij Elevate Digital vinden we het net zo leuk om zelf te praten als om te luisteren. Daarom hosten we zelf allerlei soorten events. Denk aan brainstorms, masterclasses en workshops. Een van onze events bijwonen? Onze specialisten staan in de startblokken om hun kennis met je te delen.

Award nomination
TBA
Work shop
Masterclass Customer Journey
ELEVATE DIGITAL | UTRECHT
Tijdens deze interactieve masterclass worden marketeers en marketing managers uitgedaagd om kritisch te kijken naar hun eigen online customer journey(s). We staan stil bij onderwerpen zoals touchpoints, kanalen en doelgroepen. Maar ook bij het concreet maken van een strategisch marketingplan. Aan het einde van deze masterclass weet je precies wat er goed staat en waar je nog winst kunt behalen.
27/02
European Content Awards
STARA ZAJEZDNIA | KRAKAU, POLEN
Wij gaan naar Krakau! ✈️ Want daar vinden op 27 februari de European Content Awards plaats en Elevate is genomineerd in maar liefst 3 categorieën. Met een case voor het internationale merk Pip Studio Official maken we kans in de categorieën: 'B2C Content Campaign of the Year', 'Video Content Campaign of the Year' en 'Low Budget Content Campaign of the Year'. Wij zijn alvast trots! Meer weten over deze awards of erbij zijn? Check hieronder!

Whitepapers.

How-to
Customer Infinity
How-to
Customer Journey

Blijf op de hoogte.

Onze events bijwonen.

Wij delen onze kennis graag met anderen. Daarom organiseren we verschillende toffe events, waaronder masterclasses en presentaties. Lijkt het je leuk om hier een keer bij te zijn, of wil je gewoon meer weten? Neem dan gerust contact met ons op!
Bel 030 7400 999
Tamer
Benieuwd hoe wij jouw merk kunnen laten groeien?
Neem contact op