Case: groei realiseren in een B2B-markt voor Bedrijfsverlichting.nl

Bedrijfsverlichting.nl is de leverancier van energiebesparende LED-verlichting voor bedrijven (B2B). Zij willen door middel van energiezuinige LED-verlichtingsarmaturen een bijdrage leveren aan een groenere wereld en daarnaast klanten tevreden stellen met een betere lichtbeleving.

De vraag

Bedrijfsverlichting.nl verkocht hun assortiment voornamelijk via partners, waarbij de website meer als catalogus werd gebruikt. Hierdoor was de verhouding van bestellingen via de website en offline bestelling (telefonisch, e-mail, herhaalaankopen) scheef. Hier was nog genoeg ruimte voor verbetering en Bedrijfsverlichting.nl heeft Elevate Digital ingeschakeld om zo hun online exposure groter en efficiënter te maken.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden om ook via Google Ads te adverteren voor jouw bedrijf? Wil je innoveren en de juiste nieuwe bezoekers werven? Kom dan eens langs om de mogelijkheden te bespreken, de koffie staat klaar!

De oplossing

We zijn gestart met het opzetten van een brede campagne in Google Ads om awareness te creëren in de doelgroep. Na deze ‘see-fase’ voedden we de doelgroep met blogs en hebben we Google Display-remarketing opgezet. Zo blijft Bedrijfsverlichting top-of-mind bij de juiste mensen en zullen zij eerder converteren.

Wil jij jouw bedrijf laten groeien met de hulp van Google Ads? Wil je innoveren en de juiste nieuwe bezoekers bereiken? Kom dan eens langs om de mogelijkheden te bespreken, onze experts helpen je graag verder!

Het resultaat

Met de inzet van een combinatie van CRO, SEO, Google Ads en Google Display is een grote stijging in het aantal nieuwe websitebezoekers gecreëerd. Aan de hand van de verschillende doelgroepen hebben we de budgetten geoptimaliseerd en een balans gevonden tussen de verschillende kanalen.

+149%
meer nieuwe websitebezoekers
+37,5%
stijging van offerte aanvragen
+62,50%
stijging van aantal webshopaankopen
Case: B2C-strategie voor B2B-technologieplatform OIDIO

Marketingreview aanvragen

Haal het maximale uit jouw online strategie, vraag onze marketingreview aan!

Ja, ik wil een review

Gratis marketingreview