Case: DrDetoxBox, start-up met internationale ambities

DrDetoxBox helpt je bij een stuk bewustwording, een uitgebalanceerd dieet en mentale rust. Aan de hand van verschillende sapkuren ben je een stuk dichter bij het bereiken van jouw persoonlijke doelen. De start-up heeft sterke internationale ambities, Elevate helpt deze waar te maken.

De vraag

DrDetoxBox was op zoek naar de juiste partner voor een internationale growth strategie. Met behulp van sterke unique selling points is de start-up klaar om de markt te veroveren. Door de inzet van de juiste digitale strategie bereiken we de juiste mensen, op het juiste moment. Deze case onderstreept vooral het internationale karakter van DrDetoxBox.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden om jouw bedrijf te laten groeien? Wil je innoveren en de juiste nieuwe bezoekers werven? Kom dan eens langs om de mogelijkheden te bespreken, de koffie staat klaar!

De oplossing

Voor DrDetoxBox hebben we een aparte strategie toegepast per land en cultuur. We hebben gekeken naar wat er in een land speelt. Daarbij hebben we specifiek gekeken op het gebied van detoxen. In Nederland is het fenomeen ‘detoxen’ al een stuk bekender dan bijvoorbeeld Frankrijk en Luxemburg. Het is daarom belangrijk om te kijken naar de trends per land - in de vorm van een marktonderzoek - om hier een juiste strategie toe te kunnen passen.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden om jouw bedrijf te laten groeien? Wil je innoveren en de juiste nieuwe bezoekers werven? Kom dan eens langs om de mogelijkheden te bespreken, de koffie staat klaar!

Het resultaat

Door de juiste strategie toe te passen is binnen een maand een campagne met een positieve ROI gelanceerd. In de eerste twee maanden hebben we een verdubbeling van de omzet gerealiseerd. Hierdoor kregen we de mogelijkheid de campagnes meteen uit te rollen naar andere landen, waarbij de campagnes in Frankrijk en Luxemburg inmiddels ook live staan.

500%
omzetgroei
5
maanden
5
landen
Case: CRO-optimalisaties voor het verhogen van het aantal abonnementen

Marketingreview aanvragen

Haal het maximale uit jouw online strategie, vraag onze marketingreview aan!

Ja, ik wil een review

Gratis marketingreview