Case: een informatieve website passend bij de corporate identity voor Dutch Search Awards

De Dutch Search Awards is de eerste en de enige awardshow in Nederland die excellentie in de search-industrie in spotlights zet. In 2017 is de tweede editie georganiseerd in Amsterdam met ruim 100 nominaties.

De vraag

Het opzetten van een informatieve site voor het ontvangen van inzendingen, bekendmaken van genomineerden en verkopen van tickets voor de uitreiking.

Wil jij ook een aansprekend design voor je communicatie-uitingen dat zorgt voor meer online succes? Kom dan langs om de mogelijkheden te bespreken.

De oplossing

Voor de Dutch Search Awards heeft Elevate Digital een interactieve, duidelijke en conversiegerichte website ontwikkeld. Bij alle aspecten van de website is rekening gehouden met de corporate identity van Dutch Search Awards, mobielvriendelijkheid en de snelheid van de website.

Wil jij ook een aansprekend design voor je communicatie-uitingen dat zorgt voor meer online succes? Kom dan langs om de mogelijkheden te bespreken.

Het resultaat

De juiste technieken hebben gezorgd voor een website waarop de belangrijkste informatie sterk op de voorgrond is.

Ook zijn er ‘verleidingstechnieken’ toegepast om het conversiepercentage van de website, betreft de ticket sales, te maximaliseren.

4610
stemmen
365
ticketsales
+182%
websitebezoekers
Case: een volwaardige online ervaring om groei te stimuleren

Marketingreview aanvragen

Haal het maximale uit jouw online strategie, vraag onze marketingreview aan!

Ja, ik wil een review

Gratis marketingreview