Case: Succesvol leads genereren met Facebook Lead Advertenties

Er mag best wat meer gebruik worden gemaakt van de fiets. De missie van Forza Fietsen is daarom: groener en flexibeler op weg naar uw bestemming. Met een elektrische fiets leg je met gemak grotere afstanden af, naar bijvoorbeeld het werk, school, of gewoon een blokje om. Forza Fietsen staat voor kwaliteit, goede zitcomfort, en fraaie designs om jouw fietstocht tot een plezier te maken.

Wat wij hebben gedaan
Marketingstrategie Social adverteren

De vraag

Er is momenteel een grote stijging in de vraag naar elektrische fietsen. Daar komt bij dat de concurrentie in deze markt zeer hoog is, een lastige uitgangssituatie voor Forza Fietsen. De klikprijzen binnen Google Ads stijgen. Toch is het voor Forza Fietsen van belang om zichtbaar te blijven bij de doelgroep en willen zij leads genereren.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden om jouw bedrijf te laten groeien? Wil je innoveren en de juiste nieuwe bezoekers werven? Kom dan eens langs om de mogelijkheden te bespreken, de koffie staat klaar!

De oplossing

Door de hoge concurrentie op de meeste advertentiekanalen is gezocht naar een kanaal met zeer goede targetingmogelijkheden en een laagdrempelige manier van converteren. Facebook Lead Advertenties zijn hiervoor het meest geschikt. Aan de hand van dit type advertenties worden direct NAW-gegevens geregistreerd, en hoeft men niet meer naar een extern formulier op de Forza Fietsen website. Potentiële klanten zijn zo een stap dichterbij de aankoop van hun nieuwe elektrische fiets.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden om jouw bedrijf te laten groeien? Wil je innoveren en de juiste nieuwe bezoekers werven? Kom dan eens langs om de mogelijkheden te bespreken, de koffie staat klaar!

Het resultaat

Niet alleen zijn er 24% meer conversies gerealiseerd in vergelijking met het jaar daarvoor, ook waren de kosten per conversie slechts 42% lager dan de kosten voor leads via andere advertisementkanalen.

24%
meer conversies
42%
minder kosten
Case: CRO-optimalisatie voor leadgeneratie op de mobiele website

Marketingreview aanvragen

Haal het maximale uit jouw online strategie, vraag onze marketingreview aan!

Ja, ik wil een review

Gratis marketingreview