Case: een fris, nieuw en innovatief webdesign voor Forza Fietsen

Forza Fietsen: innovatief, duurzaam, krachtig en betrouwbaar. Een elektrisch fietsenmerk met als doel dat iedereen fluitend gebruik kan maken van de elektrische fiets. Denk hierbij aan het afleggen van grotere afstanden, bijvoorbeeld naar werk of school. Missie? Groener en flexibeler op weg naar de bestemming.

De vraag

De website van Forza Fietsen was flink verouderd en het was tijd voor een mooie upgrade en vernieuwing van de website. Forza wil groeien en meer naamsbekendheid opbouwen. Ze wilden daarom een website waarmee ze stappen kunnen maken. Of fietstochtjes.

Ben jij ook klaar voor een nieuwe website voor jouw bedrijf? Wil je innoveren en bezoekers inspireren om verder te kijken? Kom dan eens langs om de mogelijkheden te bespreken.

De oplossing

Een heldere, persoonlijke en duidelijke website, passend bij de huisstijl en doelen van Forza Fietsen. Met verschillende call-to-actions stimuleert Forza het plannen van een proefrit en downloaden van de brochure. Deze soft-conversies gebruiken we om in te zetten voor verschillende manieren van digital advertising en hiermee Forza als autoriteit neer te zetten.

Ben jij ook klaar voor een nieuwe website voor jouw bedrijf? Wil je innoveren en bezoekers inspireren om verder te kijken? Kom dan eens langs om de mogelijkheden te bespreken.

Het resultaat

Een website gemaakt om mee te groeien met de ambities van Forza. Met een cleanere huisstijl zijn ze klaar voor de toekomst. De website is verbeterd met 256% snellere laadtijd en ook het aantal unieke bezoekers is gestegen.

256%
snellere laadtijd
Case: een nieuwe website in de snel veranderende online wereld voor ALT Technologies

Marketingreview aanvragen

Haal het maximale uit jouw online strategie, vraag onze marketingreview aan!

Ja, ik wil een review

Gratis marketingreview