Case: zo verdubbel je landelijke naamsbekendheid

TONZON is uitvinder van een revolutionaire isolatiemethode. Sinds de uitvinding zorgt TONZON door haar isolatie toe te passen in huizen en bedrijfspanden voor een toprendement. Sinds 2011 zorgt Elevate ervoor dat TONZON online sterk wordt vertegenwoordigd.

De vraag

TONZON wil marktleider worden door aan te tonen dat zij de beste isolatietechniek in huis hebben.

Wil jij met je website ook een toppositie behalen? Onze toppers weten hoe je SEO inzet voor meer bezoekers, leads en klanten

De oplossing

In de eerste fase van de campagne moest TONZON zichtbaar zijn bij iedereen die zijn/haar huis wil isoleren. Met zeer conversiegerichte campagnes bereikt TONZON landelijk 85% van alle mensen die overweegt om hun huis te isoleren of om stookkosten te besparen. Bij lokale campagnes is de zichtbaarheid boven de 90%. Door het maximale bereik in deze fase, is besloten om nog meer mensen te bereiken om ‘bewustzijn’ te creëren zodat mensen overwegen om hun woning te isoleren.

Wil jij met je website ook een toppositie behalen? Onze toppers weten hoe je SEO inzet voor meer bezoekers, leads en klanten

Het resultaat

De campagnes hebben gezorgd voor een maximale zichtbaarheid onder een brede landelijke doelgroep. Dit is gedaan op een conversie-gerichte wijze, waardoor de campagnes, ondanks het grote bereik, rendabel zijn. Om de groei voort te zetten, zijn er smart-display en YouTube-campagnes opgezet voor meer naamsbekendheid. Dit heeft gezorgd voor meer mensen in de conversion funnel en voor een hogere naamsbekendheid, waarmee er veel meer directe conversies worden behaald.

+90%
zichtbaarheid in doelgroep
2x
naamsbekendheid
3x
meer branded conversies
Case: een complete campagne voor een online sprint voor Forza Fietsen

Marketingreview aanvragen

Haal het maximale uit jouw online strategie, vraag onze marketingreview aan!

Ja, ik wil een review

Gratis marketingreview