Case: zo verdubbel je de zichtbaarheid binnen de doelgroep

Tribes is de 5-sterren hotel onder de aanbieders van flexibele kantoorruimten en flexwerkplekken. De werkplekken zijn inspirerend ingericht met alles wat je nodig hebt. Dat verdient natuurlijk een 5-sterren campagne!

De vraag

Het vergroten van de online zichtbaarheid van Tribes onder haar doelgroep.

Wil jij met je website ook een toppositie behalen? Onze toppers weten hoe je SEO inzet voor meer bezoekers, leads en klanten

De oplossing

Het optimaal inzetten van Google AdWords in de DO en THINK-fase van de conversiefunnel met 100% meetbaarheid van de aanvragen.

Wil jij met je website ook een toppositie behalen? Onze toppers weten hoe je SEO inzet voor meer bezoekers, leads en klanten

Het resultaat

De markt waar Tribes onderdeel van is, is zeer competitief. Daarom is het van groot belang dat de verzamelde data, maximaal wordt benut om de campagnes in te richten, te optimaliseren en uit te breiden. Daarvoor heeft Elevate Digital ervoor gekozen om gebruik te maken van onder andere AdCalls, waarmee telefonische aanvragen op zoekwoord-niveau worden gemeten. Hiermee was het mogelijk om de campagnes tot op de detail toe te verfijnen om zo het resultaat te maximaliseren.

2x
meer telefonische aanvragen
2x
meer zichtbaarheid binnen doelgroep
Case: maximaal conversie-percentage dankzij de inzet van moderne technieken voor BOLAS

Marketingreview aanvragen

Haal het maximale uit jouw online strategie, vraag onze marketingreview aan!

Ja, ik wil een review

Gratis marketingreview