Casper

Casper.

Digital Advertising Specialist
Aannames zijn de moeder van alle fouten. Negeer je onderbuikgevoelens; alles moet gebaseerd zijn op data.
Meer weten?
Arrow down

Kijken, kijken, kopen.

Casper staat binnen Elevate beter bekend als welvarend zakenman. Een inside joke, maar het geeft de mate van zijn ambitie goed weer. Zijn passie voor marketing? Die ontstond tijdens een stage in Malta. Daar mocht hij wat marketingklussen uitvoeren en dat smaakte naar meer. Tijdens zijn studie International Business and Management aan de Hogeschool van Rotterdam volgde hij daarom een minor Online Marketing en daarna een speciaal opleidingstraject voor online marketingspecialisten. De liefde was bezegeld.

Marketing is hem ook op het lijf geschreven. Casper zit altijd vol ideeën waarmee hij graag zijn collega’s verrast en zijn klanten blij maakt. Wil je producten gaan verkopen via Amazon of bol.com? Dan is Casper je man. Hij zet een sterke advertising-campagne op. En dan? Dan zorgt hij ervoor dat de producten via deze marketplaces als zoete broodjes over de toonbank gaan.

Hij is erg resultaatgedreven. En die resultaten? Die ziet hij het liefst in €€€ uitgedrukt. Hij zal alles op alles zetten om die conversies te boosten en mooie cijfers te kunnen presenteren. Waar wordt hij verder blij van? Op kantoor werken. Casper is een sociaal dier en krijgt energie van mensen om zich heen, die hij graag trakteert op zijn brede lach en TikTok-dansjes.

1
Verzamelde vroeger AXE-deobussen. Had maar liefst 100 unieke exemplaren. Waarom? Hij hoopte op die rennende vrouwen natuurlijk.
2
Zijn creatieve outlet? Graffiti. Maar de creaties blijven over het algemeen veilig in tekenboeken.
3
Doet graag dansjes. Tijdens meetings. Tijdens de lunch. In de supermarkt. Waar niet eigenlijk?
Tamer
Benieuwd hoe wij jouw merk kunnen laten groeien?
Neem contact op