Charelle

Charelle.

SEO Specialist
Content is de reden dat jij en ik googlen. Zorg ervoor dat jouw content naadloos aansluit op de behoeften van je potentiële klant in iedere fase van de klantreis.
Meer weten?
Arrow down

Boss of blogs.

Charelle staat sowieso in het Elevate Guinness Book of Records. Waarom? Zij liep in totaal drie keer stage bij Elevate. Combineerde haar studie met een parttime job bij ons en nu zij haar diploma Commerciële Economie in the pocket heeft, wilde ze natuurlijk niets liever dan bij Elevate aan de slag. Moet je nagaan hóe leuk Charelle Elevate vindt en hoe leuk Elevate Charelle vindt.

Hoe start zij ’s ochtends? Met een cappuccino én goede muziek. Recept voor een goed humeur, want dat heeft Charelle al-tijd. En waar gaat ze mee aan de slag? Charelle wendt alles aan om ervoor te zorgen dat onze klanten goed vindbaar zijn in zoekmachines zoals Google. Hoe doet ze dat? IJzersterke content schrijven en héél veel bloggen om een sterk linkprofiel op te bouwen. Rapportages maken en zoekwoordanalyses uitvoeren. Wat doet ze eigenlijk niet?

Wat vindt ze het allerleukste aan haar werk? Dat je alles kunt onderbouwen met data en best practices en daarvandaan tot creatieve oplossingen kunt komen. En creatief, dat is zij op meer vlakken dan alleen in haar werk. Thuis in IJsselstein is geen lapje stof veilig. Bordurend of achter de naaimachine tovert Charelle deze om in kunstwerken. Dat maakt haar onwijs vrolijk en als Charelle vrolijk is, dan zijn wij dat allemaal ook.

1
Is heel erg handig met een naaimachine. Collega's met baby’s? Ze maakt babypakjes aan de lopende band.
2
Heeft meer huisnijverheid in de vingers, want borduren vindt zij alles behalve saai.
3
Wordt van weinig dingen zo blij als een avondje salsadansen. Op torenhoge hakken steelt zij de show.
Tamer
Benieuwd hoe wij jouw merk kunnen laten groeien?
Neem contact op