Charlotte

Charlotte.

Research Marketing Specialist
Groeien start met kwalitatief en kwantitatief klantonderzoek. Data is de basis voor effectieve strategieën.
Meer weten?
Arrow down

Persona prinses.

Charlotte begint haar dag steevast met een lekkere havermelkcappuccino (veel lekkerder én gezonder dan die normale) en het schrijven van haar to-do list. Charlotte is een talent uit de Elevate-kweekvijver. De studente Commerciële Economie startte bij ons als stagiaire en vers uit de schoolbanken van de Hogeschool van Amsterdam voegde ze zich gezellig bij ons vaste team.

Als afstudeerrichting koos ze Digital Marketing. Waarom? Marketing vindt zij razend interessant. Charlotte is altijd al geïnteresseerd geweest in het ‘waarom’ van dingen. Waarom werkt dit wel en dat niet? Vonden haar ouders héél leuk vroeger. Maar in de marketingwereld kan ze haar hart helemaal ophalen met haar onderzoekende houding.

Wat doet ze dan precies? Charlotte ontdekt met kwalitatief en kwantitatief onderzoek belangrijke klantinzichten. Hoe? Enquêtes, telefonische interviews. You name it. Gelukkig biedt zij altijd een lief, luisterend oor en houdt ze van een babbeltje. Met haar data hoeven we ons niet meer af te vragen of iets wel of niet zal werken. We wéten dat het werkt. En hoe ontspant deze dame? Heel Holland Bakt-waardige baksels produceren en af en toe haar Utrechtse appartement restylen. Nou ja, vaak.

1
Heeft een interieurdesign als hobby. Ze geeft haar huis het liefst ieder weekend een nieuwe make-over.
2
Is een ware fijnproever. Zo test ze regelmatig recepten en schrijft daar dan vervolgens foodblogs over.
3
Als echte foodie gaf zij haar kat de naam 'Rozijn'. De tweede kat heet 'Pepijn'. Geen etenswaar, maar dat rijmde gewoon lekker.
Tamer
Benieuwd hoe wij jouw merk kunnen laten groeien?
Neem contact op