fbpx
Kelly

Kelly.

SEO Specialist
Nieuwe dingen proberen, meegaan met de tijd en innovatief zijn. Dit is belangrijk om onderscheidend te blijven in deze concurrerende markt.
Meer weten?
Arrow down

SEO'ster.

Kelly is een talent uit de Elevate-kweekvijver. Linkbuildend begonnen als trainee en inmiddels onmisbaar in team SEO. Hiervoor studeerde ze HBO Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Met het vak Medialandschap ontlook de liefde voor marketing. Nu draait ze met groot plezier aan alle SEO-knoppen om de vindbaarheid van de websites van onze klanten te verbeteren.

Haar dag start ze met een dampende kop koffie en de radio. Ze vindt het heerlijk wanneer het nieuws op de achtergrond aanstaat als ze haar dagplanning maakt. Wat ze zo leuk vindt aan online marketing? Dat het nooit stilstaat. Ze duikt maar wat graag in nieuwe trends en ontwikkelingen. Geen SEO-nieuwtje is haar onbekend. En ze krijgt er een flinke dosis energie van als ze haar nieuwe kennis meteen kan toepassen in haar werkzaamheden.

Maakt ze zich wel eens druk? Als dat zo is, dan is dat niet te zien. Koelbloedige Kelly is de nuchterheid zelve, maar deze goedlachse en betrokken dame is ook altijd in voor een lolletje. Daarnaast veegt ze regelmatig de vloer aan met menig collega in een potje tafeltennis – wat wil je ook tegen een ex-proftennisster?

1
Kan een heel aardig balletje meppen. Stond ooit in de top 10 van de Nederlandse tennisranglijst.
2
Is waanzinnig dol op Nederlandstalige muziek. Absolute held? Tino Martin.
3
Nog niet fout genoeg? Ze houdt zo van het Eurovisie Songfestival dat zij brullend op de bank zat bij Duncan's winst.

Blogs van Kelly.

03/02
Genereer meer verkeer met Organische Google Shopping
Kelly Schäfer | 3 min.
Lees verder →
19/11
Buyer persona onderzoek: van onschatbare waarde voor succes
Kelly Schäfer | 2 min.
Lees verder →
Tamer
Benieuwd hoe wij jouw merk kunnen laten groeien?
Neem contact op