Lydia

Lydia.

Project Manager
Er is geen one size fits all, elke klant is uniek. Dat maakt ons werk zo uitdagend.
Meer weten?
Arrow down

Met de Friese slag.

Lydia brengt Friese nuchterheid, een boel energie en heel veel structuur naar het Elevate kantoor. Ze studeerde Theater-, Film & Televisiewetenschappen en rondde dit af met een master ‘Kunstbeleid en Management’. Maar eigenlijk is ze alleen met het stukje ‘management’ doorgegaan. Waarom? Omdat zij een projectmanager in hart en nieren is.

Hoe zit dat? Lydia is een echte structuurjunkie. Er is niets zo fantastisch als een to-do list, aldus Lydia. Procesoptimalisatie, het aanbrengen van structuur en duidelijkheid, overzicht creëren, deadlines bewaken. Weet je wel, die dingen waar veel mensen niet goed in zijn. Lydia is hiervoor in de wieg gelegd. Dit pietje-precies houdt een helicopter view over vele projecten, heeft voortgang-calls met klanten, zit af en toe een collega achter de broek en is ook nog eens eventmanager van de Dutch Search Awards.

Dat is een flinke lijst. Gelukkig heeft Lydia energie voor tien. Waar ze het meest blij van wordt? Wanneer een klanttraject is afgerond en de klant dolenthousiast is over het resultaat. Iedere keer weer in een nieuwe klantcase mogen duiken en samen te sleutelen aan hun online presence. Niets leukers dan dat. En aan het einde van de dag? Dan klapt Lydia haar laptop dicht in haar prachtige Friese (uiteraard zeer geordende) huis en krijgen man, dochter, hond en paard weer alle aandacht.

1
Is een enorme dierenliefhebber, maar mocht als kind geen eigen hond of paard. Heeft inmiddels beide.
2
Veegt de vloer met je aan in een Disney-sing-along, want ze kent alle liedjes.
3
Is in haar vrije tijd een fervent handletteraar en kan stiekem heel aardig overweg met Photoshop en Illustrator.
Tamer
Benieuwd hoe wij jouw merk kunnen laten groeien?
Neem contact op