fbpx
Myrthe

Myrthe.

SEO Specialist
Als jouw merk een krachtig verhaal heeft, dan werf je niet alleen klanten. Dan worden deze klanten echte ambassadeurs van jouw merk.
Meer weten?
Arrow down

Queen of content.

Tijdens haar studie Communicatiewetenschappen aan de Universiteit Utrecht deed zij het ene na het andere onderzoek naar hoe je het beste een boodschap communiceert. Met een diploma op zak werd het de hoogste tijd dat ze dat in praktijk ging brengen. Dat ze het schrijven goed in de vingers heeft, is inmiddels wel duidelijk. En door de juiste SEO-trucjes toe te passen zijn die teksten niet alleen pakkend, maar staan zo ook nog eens bovenaan in Google.

Maar duizendpoot Myrthe wil niet alleen schrijven. Content is natuurlijk meer dan alleen tekst. Daarom is ze voor Elevate Digital ook bezig met alle andere vormen van content om Elevate op de kaart te zetten. Doet ze nog meer? Jazeker. Ook e-mailmarketing valt in haar portefeuille. Nieuwsbrieven, brochures, abandoned cart-mails. Zij zorgt ervoor dat je dat allemaal in je inbox krijgt.

En wat doet ze in haar vrije tijd? Dan vind je haar achter een naaimachine en maakt ze tassen van leer (en bamboe, dat is haar USP). Dan rijdt ze rondjes op haar hippe elektrische fiets – nee, dat is niet alleen voor oude mensen. Of leert ze zichzelf beter photoshoppen. Je bent immers nooit klaar met leren, toch?

1
Heeft haar eigen tassenlijn. Omdat er volgens haar weinig leuker is dan iets helemaal 'from scratch' te maken.
2
Heeft een lichtelijke shopverslaving. Denkt toch zeker zo'n 30 paar schoenen in huis te hebben.
3
Is barista geweest en kan met het grootste gemak zwaantjes, hartjes en olifanten in jouw cappuccino toveren.

Blogs van Myrthe.

25/01
Vliegende start voor CheZZ Flooring in 2021 door digital advertising
Myrthe de Goeij | 1 min.
Lees verder →
17/11
Nieuwe samenwerking met Claesen’s: online flink aan de weg timmeren
Myrthe de Goeij | 2 min.
Lees verder →
Tamer
Benieuwd hoe wij jouw merk kunnen laten groeien?
Neem contact op