fbpx
Renze

Renze.

Social Advertising Specialist
Regeren is vooruitzien, met een blik achterom.
Meer weten?
Arrow down

Driven en droog.

Renzes liefde voor online marketing ontstond toen hij stage liep tijdens zijn opleiding Commerciële Economie. Na zijn studie wist hij dus meteen in welke branche hij aan de slag wilde en solliciteerde voor een traineeship bij Elevate. Inmiddels is hij een vaste kracht, die verantwoordelijk is voor de social advertising-campagnes van een groot aantal klanten.

Wat hij de hele dag doet? Campagnes opzetten, analyseren, optimaliseren en rapportages opstellen. Alles doet hij met veel enthousiasme, net zoals het samenwerken met klanten. Dat is voor de sociale Renze toch wel een hoogtepunt en hij maakt dan ook graag een babbeltje met hen. Bij mogen dragen aan de groei van mooie, ambitieuze merken geeft hem enorm veel drive. Dan gaat hij helemaal los met innovatieve en creatieve oplossingen.

Waar hij nog meer los mee gaat? Tafeltennis. En natuurlijk wanneer het beste voetbalteam van Nederland speelt; dat is Ajax trouwens. Om weer tot rust te komen legt hij thuis graag een LP op zijn platenspeler, is hij te vinden achter de PlayStation, gaat hij uit eten met vriendin Leo of kroelt hij met zijn kat Muis.

1
Heeft een platencollectie van ruim 250 LP's. Zijn doel? Een volledige wandkast vullen met vinyl.
2
Voetbalt vanaf het moment dat hij kon lopen. Bakt er desondanks nog steeds niet veel van (zijn woorden).
3
Staat bekend om zijn kurkdroge grappen en roept te pas en te onpas 'heerlijk'. Vooral te onpas.
Tamer
Benieuwd hoe wij jouw merk kunnen laten groeien?
Neem contact op