Romeo

Romeo.

Teamlead Web Development
Doorgaan tot je de oplossing hebt en hulp bieden waar je kunt.
Meer weten?
Arrow down

Frontend fabulous.

Of hij altijd al in code wilde duiken? Nee. Romeo wilde vroeger fysiotherapeut worden bij PSV. Maar tijdens zijn opleiding realiseerde hij zich dat fysiotherapie niet alleen bestond uit het kneden van kuiten van topvoetballers. Hij stapte daarom over naar Interactieve Vormgeving aan het Grafisch Lyceum in Utrecht. Daar ontdekte hij dat hij het bouwen van websites leuker vond dan het ontwerpen ervan. And the rest is history.

Hoe hij bij Elevate terecht is gekomen? Baas Tamer heeft hem hoogstpersoonlijk van LinkedIn geplukt. Daar zijn wij iedere dag nog blij om. En waar wordt Romeo blij van? Van klanten blij maken. Dat is een mooie cirkel. Wanneer klanten een probleem ervaren met hun website of een nieuwe functionaliteit willen toevoegen, dan komt Romeo to the rescue. Behulpzaam zijn is nu eenmaal zijn tweede natuur.

Daarnaast tovert hij als geen ander (web)designs om tot code. Zijn uitdaging? In iedere website probeert hij iets creatiefs te stoppen. Een leuke animatie. Een toffe overgang. Waar hij vervolgens zowel collega’s als klanten mee verrast. En dat regelt hij allemaal vanuit zijn home office in Soesterberg. Met kat Pip of Luna op schoot en een Nespressootje in de hand. What else… do you need?

1
Heeft zijn eigen sieradenwebshop. Die uiteraard per-fect in elkaar zit. Je bent developer of niet, hè?
2
Juicht zo hard als PSV scoort dat alle eekhoorns in de bossen van Soesterberg van schrik uit de bomen vallen.
3
Heeft een grote passie voor klassieke Volkswagens. Vol trots rijdt hij dan ook rond in zijn eigen Volkswagen Kever uit 1966.
Tamer
Benieuwd hoe wij jouw merk kunnen laten groeien?
Neem contact op