Romy

Romy.

Management Assistant
Wanneer alles goed geregeld is op de achtergrond, kan iedereen het beste presteren.
Meer weten?
Arrow down

Klein en groots.

Bij wie hoort die vrolijke en vriendelijke stem wanneer je naar het Elevate-kantoor belt? Die hoort bij Romy. Wie is deze dame? Romy combineert haar studie bedrijfskunde aan de Hogeschool van Amsterdam met de functie van management assistant bij Elevate. Ze begon als stagiaire, maar omdat het management niet meer zonder haar kon, loopt ze gelukkig nog steeds bij ons rond.

Romy is gedreven, nieuwsgierig en wil altijd nieuwe dingen leren. Zo voegde ze zich bij haar studievereniging bij de social mediacommissie en begon haar interesse voor marketing. En hoe begint Romy’s dag? Met een lekker kopje koffie en het openen van haar mailbox. Dat doet ze thuis in Alphen aan de Rijn of op kantoor. De rest van de dag kan samengevat worden in één woord: ‘regelen’. Ze doet de administratie, facturatie, zit in de organisatie van de Dutch Search Awards én doet office management.

Dat regelen is haar op het lijf geschreven. Op kantoor zorgt ze ervoor dat de vriezer altijd tot de nok toe gevuld is met borrelhapjes en ook thuis zorgt ze ervoor dat de maagjes goed gevuld blijven. Romy tovert maar wat graag de heerlijkste gerechten op tafel. Mits ze natuurlijk niet met collega’s die borrelhapjes aan het wegwerken is op de vrijdagmiddag.

1
Is een hondenmens en heeft toevallig de leukste viervoeter van Nederland; een super lieve Friese stabij die Bowie heet.
2
Houdt enorm van koken. Haar ouders houden er ook van dat zij enorm houdt van koken.
3
Als corona er niet was geweest, zat zij nu voor een minor aan de andere kant van de wereld. Een geluk voor ons dat ze hier is.
Tamer
Benieuwd hoe wij jouw merk kunnen laten groeien?
Neem contact op