Serghinio

Serghinio.

CGO
Als je blijft doen wat je deed, krijg je wat je kreeg.
Meer weten?
Arrow down

Creatief brein.

Serghinio schrikt bijna als je hem Serghinio noemt, want eigenlijk noemt iedereen hem Plet (wat het laatste stukje van zijn achternaam is). Hij studeerde Algemene Cultuurwetenschappen en heeft sindsdien al een goed gevuld cv ontwikkeld. De rode draad in zijn werk? Hij is altijd op zoek naar ‘Hoe kun je iets dat goed is nog beter maken?’ En dat is precies wat hij nu voor Elevate doet.

Zorgen dat Elevate blijft groeien, de juiste mensen vinden en behouden. Een goede groeistrategie uitwerken en uitrollen. Dat doet hij met verve en daar wordt hij zeer enthousiast van. Is dat enthousiasme te zien? Nee. Uiterlijk is Serghinio de relaxedheid zelve, maar in zijn creatieve brein gebeurt altijd een heleboel. Hij is trots op de initiatieven die in samenwerking met zijn collega’s ontstaan. Zijn geheim? Deze man is altijd goed gehumeurd en heeft altijd een positieve mindset.

Het eerste wat hij doet op werk? Een tiny desk-concert aanzetten via YouTube en dan zijn mail en Slack-berichten doorspitten. Met muziek in je hoofd komen de goede ideeën vanzelf. En aan het einde van de dag? Dan stapt hij in de auto naar zijn huis in Amsterdam, pikt hij zijn twee prachtige kleine koters op, gaat hij lekker koken en draait nog even een dikke mix in elkaar voor op zijn SoundCloud.

1
Vraagt ál zijn collega’s aan het einde van de dag wat ze gaan eten.
2
Heeft als vakantiebaantje ooit in een eierfabriek gewerkt. Het was geen succes. Het duurde één dag.
3
Heeft op zijn bucketlist staan dat hij voor zijn 75e minimaal 100 landen wil hebben bezocht. Hij zit nu op ongeveer 20%.
Tamer
Benieuwd hoe wij jouw merk kunnen laten groeien?
Neem contact op