Vivian

Vivian.

Teamlead Social Media
Een goede samenwerking is key, zowel met je klant als met je collega's. Als alle diensten goed zijn uitgelijnd, kunnen we nog beter groei bij klanten realiseren.
Meer weten?
Arrow down

Social butterfly.

Vivian is de vroegste vogel van Elevate. Ze vindt het heerlijk om in alle vroegte de dag rustig op te starten met een grote mok thee. Geen koffie voor haar. Waar ze dan mee start? Haar mail en haar planningen, want gestructureerd werken dat kan deze dame als geen ander. Dat moet ook wel. Als teamlead Social Media is zij de spin in het web. Ze houdt zich bezig met de strategieën voor LinkedIn, Facebook, Instagram en Pinterest en zorgt ervoor dat alles in haar team op rolletjes loopt.

Hoe ze bij Elevate terechtkwam? Door een advertentie op Instagram, oftewel getarget met iets wat ze nu zelf doet. Helemaal meant to be. En hoe is de liefde voor social advertising ontstaan? Dat is heel vanzelfsprekend. ‘Social’ is namelijk Vivian’s middle name. Ze is geïnteresseerd, met iedereen in contact en op de hoogte van álles. Daarnaast kent ook social media geen enkel geheim voor haar. TikTok? Dat kent zij beter dan het gemiddelde 13-jarige meisje.

Zoals je begrijpt haalt Vivian veel energie uit samenwerken, zowel met haar collega’s als met klanten. Dat haar strategie en campagnes zijn vruchten afwerpen, geeft haar enorm veel voldoening. En hoe komt deze sociale dame tot rust? Door lekker te koken, het liefst voor veel vrienden, wijntje erbij. En even delen op Insta natuurlijk.

1
Is helemaal gek op katten. Ze heeft er twee en die hebben, het zal geen verrassing zijn, een eigen Instagram-account.
2
Kan oneindig Disney-films blijven kijken. Wat uitstekend te combineren is met haar popcornverslaving.
3
Is dol op koken en met name trots op de Indonesische kookkunsten die ze van haar vader mee heeft gekregen.

Blogs van Vivian.

14/06
Zo zet je een goede Facebook-advertentie op
Vivian Jansen Schoonhoven | 7 min.
Lees verder →
Tamer
Benieuwd hoe wij jouw merk kunnen laten groeien?
Neem contact op