fbpx

Wereldwijde opschaling middels quick wins.

Growth talks van Elevate Digital tijdens de Webwinkel Vakdagen 2020 en de Webwinkel Vakdagen 2021 Summer Edition over de weergaloze groei van de Pip Studio e-commerce-webshop. Ontdek de best practices als het gaat om merkpositionering, campagne-automatisering, data-activatie en personalisatie.

WWV 2021 Summer Edition.

Internationale expansie

  • De focus op de webshop en positionering van het merk op wereldwijde schaal. Hoe je per land de communicatie en tone of voice definieert en populaire kanalen optimaal benut: analytics, social, e-mail en Pinterest Shopping.

 
Automatisering van campagnes

  • Omarm automatisering. Onderzoek hoe de shopping-ervaring van je landelijke buyer persona eruit ziet — inclusief checkout — en gebruik dit als fundament voor marketing automations.

 
Doelgroepen

  • Met een robuuste doelgroepanalyse toegespitst op land maak je zowel verschillen als overeenkomsten inzichtelijk. Gerichte branding-campagnes en een hoge positie in de branding-funnel zorgen voor snelle én effectieve marketing.

 
Data-activatie

  • Kijk verder dan alleen transacties en omzet en gebruik data om te sturen op organisatiedoelstellingen in plaats van marketingdoelstellingen. Van ROAS (Return on Ad Spend) naar POAS (Profit on Ad Spend).

 
Personalisatie

  • Het gebruik van een data management platform (DMP) om data te centraliseren, buyer persona’s te identificeren en te zorgen voor een persoonlijke ervaring in de gehele marketingfunnel.

WWV 2020.

Hoe Pip Studio van een webshop on the side, doorgroeit naar een serieus online platform in een internationale markt. Welke uitdagingen je tegenkomt. Hoe je blijft doorgroeien met een klein team en met minimale budgetten.

Het digitale marketinglandschap is concurrerend. Waar moet je beginnen? Waar liggen de quick wins? De beste methoden om doelgericht meer uit je webshop te halen middels kanalen als Google Shopping, CRO, e-mailmarketing, Pinterest, Facebook en YouTube Advertising.

Ook internationale ambities?

Ontdek hoe jij je business klaarstoomt voor wereldwijde uitbreiding. Brainstorm met ons over hoe je jouw merk over de grens positioneert. Neem contact met ons op middels het formulier of bel 030 7400 999.

Whitepaper.

Wereldwijde opschaling middels quick wins.
  •  *
  •  *
  •  *
  •  *