fbpx

2 mei 2024 — Elevate Live: The Future of E-commerce Data     |     Meld je aan

Elevate voor de tweede keer op rij #1 Fullservice Digital Agency

Myrthe de Goeij | 2 min.

Net als vorig jaar heeft Elevate de eerste plaats bemachtigd in de categorie ‘Fullservice Digital Agency (klein)’ in de Emerce 100. Hoe komt de Emerce 100 tot stand en wat betekent dit voor ons?

Blog afbeelding

Over Emerce

Emerce: hét multichannel-platform over online business en marketing. Een begrip in de wereld van e-business. De Emerce 100 is een speciale jaarlijkse uitgave van Emerce met de beste bedrijven in e-business van dat jaar. In 2021 werd de lijst voor de zestiende keer gepresenteerd.

De groeiende wereld van e-business

In het verleden onderzocht Emerce elk jaar 100 bedrijven. De naam Emerce 100 stamt uit die tijd. Maar de digitale wereld groeit hard, en zo ook het onderzoeksgebied van Emerce. Dit jaar zijn, in samenwerking met onderzoeksbureau Motivaction, 998 bedrijven in e-business onder de loep genomen.

De resultaten komen tot stand op basis van feedback van klanten, decision making units en professionals uit de online industrie. Onder andere de know-how van de agencies, prijs-kwaliteitverhouding en flexibiliteit zijn belangrijke criteria.

Tevreden klanten

Elevate Digital mag de lijst aanvoeren in de categorie Fullservice Digital Agency (klein). De tevredenheid van onze klanten speelt een grote rol bij de beoordeling. Uiteindelijk is dat waar het om gaat: krachtige samenwerkingen. Onze missie? Merken effectief online impact laten maken.

Unieke werkwijze

Dat doen we door ons te onderscheiden met onze unieke werkwijze. Ons geloof in groei en persoonlijke aandacht. Vanuit de kernwaarden samenwerken, innovatie en creativiteit helpen we merken op weg naar succes.

Wij focussen ons niet alleen op marketing. We onderzoeken waar jij als bedrijf staat. De mate van ‘volwassenheid’ in verschillende pijlers van jouw organisatie — waarvan marketing er één is. Andere pijlers zijn ‘brand’, ‘people’, ‘organisatie’ en ‘technologie’. We hebben hier ons eigen Maturity-model voor ontwikkeld. De beste groei is gelijkmatige ontwikkeling binnen al deze pijlers. Samen gaan we daarvoor zorgen.

Daarnaast hanteren we onze eigen werkwijze: Customer Infinity. Hierin spelen klantinzichten een essentiële rol. De data-driven aanpak stelt ons in staat om groeikansen inzichtelijk te maken. Deze kansen vertalen we naar een doelgerichte online marketingstrategie.

Samen impact maken?

Elevate Digital is dé growth marketing agency voor bedrijven die hun online doelen willen bereiken. Wil jij met ons jouw groeikansen ontdekken, verwezenlijken en online impact maken? Laat het ons weten. Dan gaan ook wij een krachtige samenwerking aan.

Ga een samenwerking aan

Verder lezen.

20/05
De wereld veroveren met droogbloemen
Myrthe de Goeij | 1 min.
Lees verder →
10/06
Nieuw: afbeeldingen in Google Search Ads
Richelle Oostrom | 4 min.
Lees verder →