fbpx

6 juni 2024 — Bezoek ons op Emerce Digital Marketing Live!     |     Bekijk het programma

Popal-fietsen, supersuper-kidsbikes en Elevate Digital rijden samen naar nieuwe hoogtes

Wendy Polman Tuin | 2 min.

Elevate en de jonge ondernemende Popal-broers slaan de handen ineen voor een ambitieuze digitale transformatie van Hollands fietsgigant Popal E-bikes en het onlangs uitbundig door de broers gelanceerde kinderfietsenmerk supersuper Kinderfietsen.

Blog afbeelding

Daniël Popal heeft een duidelijke visie en grote ambities. “Als ondernemers zien we ons bedrijf als een lab waar alles mogelijk is. De fietsenbranche is van oudsher een mooie maar ook vrij conservatieve sector. Wij willen laten zien dat er geweldige dingen ontstaan als je ambacht combineert met eigentijds ondernemerschap. Dat levert niet alleen frisse fietsen op, maar ook creatieve online marketingcampagnes waar een nieuwe generatie zich in kan vinden.”

De fietsenbranche is letterlijk en figuurlijk in beweging; door de snelle groei is vanuit Popal de vraag ontstaan naar een vakkundige partner die creatieve ondersteuning biedt en internationaal de conversiestrategie kan leiden. De verse partners zetten in op duurzame samenwerkingen en een langetermijnstrategie. Een uitstekende match met de waarden en fullservice-aanpak van Elevate Digital.

Tamer Saglambilek, directeur en oprichter Elevate Digital kijkt uit naar de samenwerking: “De broers hebben met Popal en supersuper bijzonder sterke merken neergezet. Wij zijn erg enthousiast dat wij de groeistrategie voor de komende jaren mogen neerzetten. Het zijn fietsmerken waarvan wij overtuigd zijn dat zij op internationaal niveau een groot marktaandeel gaan veroveren.”

Wil je weten hoe we jouw bedrijf kunnen laten groeien via digital marketing?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Verder lezen.

05/10
Met deze tips ben jij helemaal voorbereid op Black Friday 2020
Myrthe de Goeij | 7 min.
Lees verder →
17/11
Nieuwe samenwerking met Claesen's: online flink aan de weg timmeren
Myrthe de Goeij | 2 min.
Lees verder →