fbpx

6 juni 2024 — Bezoek ons op Emerce Digital Marketing Live!     |     Bekijk het programma

Een snelle en conversiegerichte website voor Glaspunt

Een moderne website voor Glaspunt en integratie met een extern CRM. De automatisering van lead-verwerking neemt werk uit handen van Glaspunt-medewerkers. Het moderne framework maakt snelle implementatie van API-koppelingen mogelijk. Glaspunt kwam bij Elevate omdat de website toe was aan vernieuwing. Daarbij mochten er meer verleidingstechnieken toegepast worden.

Oplossing.

Door een modernisering van het platform is integratie met externe systemen mogelijk gemaakt: contactaanvragen en leads worden direct in het CRM geplaatst. De interne verwerking van leads is nu geautomatiseerd. Een custom CMS maakt beheer van de dynamische content en landing pages gemakkelijker. Daarnaast zijn er A/B-tests ontwikkeld die experimenteren met verschillende verleidingstechnieken voor het optimaliseren van de conversiefunnel.

Case

Een moderne website met een automatische verwerking van nieuwe leads in het op maat gemaakte CRM-systeem. Daarnaast zijn er verschillende verleidingstechnieken toegepast om de conversieratio te maximaliseren.

Groei.

+64%
snellere laadtijd
+52%
glaszetterboekingen

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

    Updates