fbpx

12 juli 2024 - Elevate Padeltoernooi     |     Meld je hier aan

Diensten.

Digital Marketing
en Data.

Ongeëvenaarde groeistrategieën, knallende campagnes en uitstekende zichtbaarheid. Daar gaan we voor. We dagen onszelf uit tot impactvolle advertising-campagnes gebaseerd op uitgebreide en kwalitatieve data en we maken slimme SEO-plannen en inspirerende content. Kom je met ons impact maken?

Bekijk marketing
Design en
Development.

Een ijzersterk merk en een spetterende online indruk. Dat is onze missie voor jou. We verleggen grenzen met creatieve designs, innoverende concepten, exceptionele websites, veelzijdige webshops en betoverende merkverhalen. Ben je klaar voor groei en impact met jouw business?

Bekijk concepting
Diensten

Contentmarketing.

Door de komst van internet en social media worden we dagelijks overspoeld door een grote hoeveelheid content. Indrukwekkende content die hart en ziel verovert en mensen aantrekt, boeit en bindt is daarom essentieel om op te vallen. Als je contentmarketing goed inzet, maak je van een bezoeker een klant, en van een klant een fan.
Bekijk dienst →

CRO.

De gebruiksvriendelijkheid van jouw website of webshop moet op-en-top zijn om het maximale uit je bezoekers te halen. Het de bezoeker zo gemakkelijk mogelijk maken op jouw website en hen laten converteren, daar streven wij naar. De perfecte klantbeleving is koning en de sleutel om jouw groeidoelstellingen te realiseren.
Bekijk dienst →

Data.

Inzicht in data is essentieel voor een geslaagde online marketingstrategie. Als je je klant perfect wil bedienen, moet je de klantreis in kaart brengen. Via welk kanaal komen ze bij jouw website? Hoe ziet hun zoekgedrag eruit? Hoe navigeren ze door je website? Wij weten de antwoorden op deze vragen.
Bekijk dienst →

Digital Advertising.

Online zichtbaar zijn is in dit tijdperk van extreme concurrentie cruciaal. Wij zijn grootmeesters in zoekmachineadverteren en kunnen samen jouw zichtbaarheid vergroten. Door data die we verzamelen uit kwalitatief en kwantitatief onderzoek kennen we de customer insights en weten we precies wat jouw klant zoekt. Vergroot direct je online zichtbaarheid en traffic om vervolgens het hogere doel te behalen: conversieverhoging.
Bekijk dienst →

E-commerce.

De juiste groeipartner om jouw e-commerce-doelstellingen te bereiken.
Bekijk dienst →

E-mailmarketing.

Wat is het belang van e-mailmarketing in een tijdperk waar privacy, datagegevens en customer journeys steeds lastiger te analyseren zijn? E-mailmarketing is en blijft van belang, omdat je zo data blijft meten met first-party cookies. Het is hét middel om klanten snel en persoonlijk te bereiken. Met de juiste balans tussen automatisering, personalisatie en expertise behalen we een hoge ROI met e-mailmarketing automation.
Bekijk dienst →

Marketingstrategie.

Ben je op zoek naar een strategische sparringpartner die samen met jou de groeiuitdagingen aangaat op gebied van (online) marketing? Elevate Digital heeft een unieke data driven werkwijze waardoor jouw online marketingstrategie volledig is gebaseerd op customer insights en is afgestemd op de juiste KPI's. We staan in de startblokken om het hoogst haalbare uit jouw online strategie te halen.
Bekijk dienst →

Optimaliseer je E-commerce met Elevate Digital’s Baanbrekende AI-oplossing

revolutionaire AI-oplossing voor e-commerce, bekroond met de prestigieuze Europese Innovatie Award. Onze geavanceerde technologie is ontworpen om de SEO-posities van jouw website te verbeteren door middel van seizoensgebonden keyword-optimalisaties. Dit betekent dat jouw producten en diensten beter vindbaar worden voor potentiële klanten, precies op het moment dat ze ernaar zoeken. Met onze aanpak zul je hogere posities in organische resultaten (SEO) bereiken, wat leidt tot een aanzienlijke verbetering van je online zichtbaarheid en conversieratio’s.
Bekijk dienst →

Personalisatie.

Segmenteren, personaliseren en maatwerk bieden. Dat is waar het om draait wanneer je aan de slag gaat met gepersonaliseerde marketing. Op maat gemaakte communicatie is veel meer dan een trend; jouw klant rekent er inmiddels op. Het streven van gepersonaliseerde content bieden? Klantloyaliteit realiseren, met als uiteindelijk doel: conversieverhoging.
Bekijk dienst →

SEO.

Voor de optimale vindbaarheid van jouw website ga je aan de slag met zoekmachineoptimalisatie (SEO). Geavanceerde zoekmachines gebruiken wel 200 factoren om de ranking in organische posities te bepalen. De hamvraag: hoe verover je die organische topposities om kwalitatief verkeer naar jouw website te genereren?
Bekijk dienst →

Social Advertising.

Waar vind je online de meeste mensen? Dan zit je zeker goed op social media. Vergroot naamsbekendheid en boost sales via LinkedIn, Facebook, Instagram, YouTube, Pinterest en TikTok.
Bekijk dienst →
Diensten

Conceptontwikkeling.

Een baanbrekend en uniek concept bedenken om jezelf te onderscheiden van de concurrerende markt. Dat geeft jouw business vleugels en geeft ons team van creative conceptontwikkelaars drive. We durven grenzen te verleggen, jij ook?
Bekijk dienst →

Rebranding.

Wil je nieuwe markten veroveren? Of je organisatie herpositioneren? Dan is het tijd voor een nieuwe look en feel van jouw merk. Een rebranding kan de boost zijn die jouw merk nodig heeft voor nieuwe groei.
Bekijk dienst →

Webdesign.

Je maakt maar één keer een eerste indruk. En dit doe je met je belangrijkste conversiekanaal: je website. Wij weten hoe we jouw brand conversiegericht vertalen naar responsive webdesign en maken impact met inspirerende vormgeving die past bij jouw doelgroep.
Bekijk dienst →

Webdevelopment.

Webdevelopment: alles wat met het realiseren van een werkende website te maken heeft. Als een bezoeker op jouw website belandt of op een link klikt, wil je dat deze potentiële klant goed doorverwezen wordt. Onze webdevelopers zorgen ervoor dat het systeem het proces van deze bezoeker begrijpt. Een onwankelbaar fundament voor groei en conversie.
Bekijk dienst →