Ontdek waar de members van Elevate zich bevinden

Bij Elevate Digital vinden we het net zo leuk om zelf te praten als om te luisteren. Daarom hosten we zelf allerlei soorten events. Denk aan brainstorms, masterclasses en workshops. En omdat onze mensen erg goed zijn, worden zij ook regelmatig gevraagd om events bij te wonen. Dat vinden we leuk. Hieronder vind je een overzicht.

Blijf op de hoogte van alle events

Masterclass Customer Journey | NEW 2020

Tijdens deze interactieve masterclass worden marketeers en marketing managers uitgedaagd om kritisch te kijken naar hun eigen online customer journey(s). We staan stil bij onderwerpen zoals touchpoints, kanalen en doelgroepen. Maar ook bij het concreet maken van een strategisch marketingplan. Aan het einde van deze masterclass weet je precies wat er goed staat en waar je nog winst kunt behalen. NOTE: In verband met de maatregelen rondom Corona is de masterclass op 27 maart geannuleerd.

Ik wil me aanmelden

European Content Awards x Elevate

27 FEBRUARI 2020 • KRAKAU

Wij gaan naar Krakau! ✈️ Want daar vinden op 27 februari de European Content Awards plaats en Elevate is genomineerd in maar liefst 3 categorieën. Met een case voor het internationale merk Pip Studio Official maken we kans in de categorieën: 'B2C Content Campaign of the Year', 'Video Content Campaign of the Year' en 'Low Budget Content Campaign of the Year'. Wij zijn alvast trots! Meer weten over deze awards of erbij zijn? Check hieronder!

Ik wil dit event ook bijwonen

Elevate x Webwinkelvakdagen

28 & 29 JANUARI 2020 • JAARBEURS UTRECHT

Groeien met jouw e-commerce business? Natúúrlijk staat dat op de agenda. De webwinkelvakdagen zijn hét event om inspiratie en kennis op te doen. Kom je ook? Pik zeker onze keynote mee: 'Van online boutique naar e-commerce platform' samen met niemand minder dan Pip Studio! Of heb de leukste en leerzaamste koffiedate met één van onze marketing experts. Zien we je daar?

Ik wil me aanmelden

Training: YouTube inzetten als conversiekanaal

Donderdag 27 JUNI 2019 • ELEVATE DIGITAL

In deze interactieve training besteden we aandacht aan de opzet van een juiste YouTube for Action strategie met onder andere, verschillende typen video’s, performance doelstellingen, doelgroepen én delen we een aantal best practices.

Google x Elevate - Audience Based Growth Strategy

10 APRIL 2019 • GOOGLE HOOFDKANTOOR

Hoe zet je een kostenefficiënte digital marketingstrategie in, die aansluit bij je doelgroep voor een perfecte customer journey. Spreek de juiste persoon op het juiste moment met de juiste boodschap aan. Creëer een ultieme omni-channel strategie.