fbpx

Elevate Live

Elevate Live

Elevate Digital organiseert op regelmatige basis een workshop over internationale groeistrategieën voor merken. Tijdens deze workshop zullen onze collega's en E-commerce Managers van Nederlandse merken vertellen over hun successen en mislukkingen bij het internationaliseren van hun bedrijf. Zij zullen praten over de obstakels die ze hebben overwonnen en hoe deze ervaringen uiteindelijk hebben geleid tot een scherpere focus en duidelijkere visie.
Up next
 • 06/06/2023
 • 14:00–21:00
 • Keizersgracht 126 1015 CW Amsterdam

EXCLUSIEVE INVITE  Inschrijven voor nieuwsbrief?  Wat je kunt verwachten.

  Tijdens het event spreken onze collega’s met verschillende E-commerce Managers over de uitdagingen van succesvol internationaliseren. Aan de hand van relevante klantcases en ervaringen proberen wij iedereen die aanwezig is te inspireren voor het zetten van de volgende stap.

  De locatie en het tijdstip van het event wordt zo snel mogelijk bekendgemaakt. Na de workshop zijn er mogelijkheden om te netwerken en te genieten van een borrel en hapjes.

  We hopen je te mogen verwelkomen op onze workshop en je te inspireren met de verhalen van onze sprekers.

  Is dit event relevant voor jou?

  Dit is een zeer exclusief evenement en alleen toegankelijk voor uitgenodigde gasten. Meld je daarom aan via het contactformulier en ontvang de officiële uitnodiging via e-mail.

  Afzal
  Afzal Hanif
  Tamer
  Tamer Saglambilek