fbpx

16 mei 2024 — Elevate Live: AI om jouw bedrijfsprocessen te optimaliseren     |     Meld je gratis aan

E-commerce Data

E-commerce Data

Laat je meenemen in de wereld van e-commerce insights en datawarehousing door Elevate Digital en Eyk Data.

Meld je dan nu gratis aan voor deze editie van Elevate Live op het hoofdkantoor van Elevate Digital.
Up next
 • 02/05/2024
 • 14:30–17:00
 • OUDENOORD 111 3513 EM UTRECHT

INVITE-ONLY SESSIE  Inschrijven voor nieuwsbrief?  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google
  Privacybeleid en
  Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Wat je kunt verwachten.

  Ontdek de wereld van e-commerce-inzichten en datawarehousing met Elevate Digital en Eyk Data. Ambitieuze e-commerce-merken moeten hun klantgegevens optimaal benutten om te slagen. Leer tijdens Elevate Live hoe je omgaat met uitdagingen zoals het verlies van third-party cookies en de opkomst van generative AI.

  Ontdek hoe je toegang behoudt tot historische websiteverkeersgegevens, je vanuit één overzicht de prestaties van verschillende advertentieplatforms analyseert en jouw data setup optimaliseert voor maximaal gebruik van generative AI zoals ChatGPT.

  Dit en meer komt aan bod op 2 mei tijdens Elevate Live in samenwerking met Eyk Data: The Future of E-commerce Data. Claim jouw plek en zorg dat je erbij bent!

   
  Inloop: 14:30 uur
  Welkomstwoord: 15:00 uur
  Elevate Digital — Consent Mode: 15:10 uur
  Eyk Data — E-commerce Data: 15:30 uur
  Netwerkborrel: 16:30 uur
  Einde: 17:00 uur

  Is dit event relevant voor jou?

  Dit is een exclusief evenement en alleen toegankelijk voor uitgenodigde gasten. Meld je daarom aan via het contactformulier en ontvang de officiële uitnodiging via e-mail.

  Wat is Eyk Data?

  Eyk is de eerste e-commerce insights oplossing die zowel direct bruikbare inzichten in je business verschaft, als al je data opslaat in een Google Bigquery data warehouse waartoe jij de toegang beheert.
  Dit zorgt voor een unieke combinatie van actiegerichte inzichten voor je gehele e-commerce marketing team en de mogelijkheid om snel en betrouwbaar custom analyses en data activatie op te zetten.

  Wie is Alain?

  Alain is een van de oprichters en CEO van Eyk Data. Vanuit zijn achtergrond in de wereld van business intelligence en online sales & marketing heeft Alain de afgelopen jaren van dichtbij gezien hoe snel groeiende e-commerce bedrijven worstelen met het creëren van makkelijk te gebruiken, actiegerichte inzichten in hun business. Oplossingen die al in de markt verkrijgbaar waren, dwongen ondernemers en hun teams steeds te kiezen tussen direct bruikbare reports OF controle over hun data. Samen met Bart Lammers (Co-Founder en CTO) besloot Alain nu bijna twee jaar geleden hier iets aan te veranderen. Eyk is de eerste e-commerce insights oplossing die zowel direct bruikbare inzichten in je e-commerce business verschaft, als al je data opslaat in een Google Bigquery data warehouse waartoe jij de toegang beheert.

  Vivian
  Vivian Jansen Schoonhoven
  Tamer
  Tamer Saglambilek