fbpx

6 juni 2024 — Bezoek ons op Emerce Digital Marketing Live!     |     Bekijk het programma

Emerce DML

Emerce DML

Kom naar onze AI talk op de mainstage of sluit aan bij de roundtables.

Bezoek ons tijdens Emerce Digital Marketing Live, 6 juni 2024.
Informatie
  • 06/06/2024
  • 10:00–17:30
  • DAMRAK 243 1012 ZJ AMSTERDAM

EVENT

Mainstage talk.

Tamer Saglambilek, Founder van Elevate Digital, gaat samen met Kate Adams (Google), Ron Simpson (Creative Entrepreneur) en Bart Koomen (Strategy Director) dieper in op de toekomst van AI aan de hand van vragen vanuit de industrie. Realtime omgezet in een transcript met behulp van AI, voor nóg meer inzicht.
 
Zaal 1: 16:00 uur

Roundtable-gesprekken.

In deze roundtable-sessie neemt Max Bladt je mee in de wereld van SEO en SEA door het gebruik van AI. In deze sessie legt Max uit hoe keywords worden uitgezocht op basis van een semantisch AI-model, deze worden ingevoegd binnen tekstmodellen en hoe SEO op deze manier zelfs seizoensgebonden geoptimaliseerd kan worden. We nemen je mee in een van onze succescases, zoals Fonteyn, waarbij we 16.000 productteksten optimaliseerden met AI.

Max Bladt is een expert op het gebied van programmeren binnen AI-frameworks (Langchain, Huggingface) en het optimaliseren van processen met behulp van generatieve AI. Sinds een jaar is Max bezig met het automatiseren van marketingprocessen met behulp van AI bij Elevate Digital en klanten hiervan.
 
Roundtable: 13

Max
Max Bladt
Tamer
Tamer Saglambilek
Bart
Bart Koomen