fbpx

16 mei 2024 — Elevate Live: AI om jouw bedrijfsprocessen te optimaliseren     |     Meld je gratis aan

Google × Elevate Live

Google × Elevate Live

Op 25 januari 2023 organiseren wij, Elevate Digital, in samenwerking met Google een workshop over internationale groeistrategieën voor merken. Tijdens deze workshop zullen onze collega's en E-commerce Managers van Nederlandse merken vertellen over hun successen en mislukkingen bij het internationaliseren van hun bedrijf. Zij zullen praten over de obstakels die ze hebben overwonnen en hoe deze ervaringen uiteindelijk hebben geleid tot een scherpere focus en duidelijkere visie.
Up next
  • 25/01/2023
  • 15:00–16:30
  • CLAUDE DEBUSSYLAAN 34 1082 MD AMSTERDAM-ZUID

EXCLUSIEVE INVITE

Wat je kunt verwachten.

Tijdens het event spreken onze collega’s met verschillende E-commerce Managers over de uitdagingen van succesvol internationaliseren. Aan de hand van relevante klantcases en ervaringen proberen wij iedereen die aanwezig is te inspireren voor het zetten van de volgende stap.

Het event zal plaatsvinden bij Google HQ te Amsterdam en zal van 15:00 tot 16:30 uur duren. Na de workshop zijn er mogelijkheden om te netwerken en te genieten van een borrel en hapjes.

We hopen je te mogen verwelkomen op onze workshop en je te inspireren met de verhalen van onze sprekers.

Is dit event relevant voor jou?

Dit is een zeer exclusief evenement en alleen toegankelijk voor uitgenodigde gasten. Meld je daarom aan via het contactformulier en ontvang de officiële uitnodiging via e-mail. Aanmelden kan tot en met vrijdag 20 januari, 12:00 uur in de middag.

Tamer
Tamer Saglambilek